連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
980x行官方

原來沙田路有事

0837港澳碼頭
唔錯

官方同唔官方 各自係邊條???

官方:大老山公路,沙瀝公路,沙田鄉事會路上大埔公路入青沙
官方替代:大老山公路,沙瀝公路,沙田路,獅隧公路,紅梅谷路,顯田上青沙

其他費事講
980x行官方

原來沙田路有事

0837港澳碼頭
唔錯

官方替代:大老山公路,沙瀝公路,沙田路,獅隧公路,紅梅谷路,顯田上青沙

其他費事講

同307c 差唔多啦, 爭馬場
大埔有份食新橙蛋

271?
另問290係咪加車
大埔有份食新橙蛋

竟然
邊條線?
687@307
980x行官方

原來沙田路有事

0837港澳碼頭
唔錯

其他費事講

980X/981P 如果出石門迴轉處 沿濱景行大涌橋路轉沙燕橋入大埔公路會唔會仲好 沿路都順燈
980x行官方

原來沙田路有事

0837港澳碼頭
唔錯

其他費事講

980X/981P 如果出石門迴轉處 沿濱景行大涌橋路轉沙燕橋入大埔公路會唔會仲好 沿路都順燈

冇車就順燈。980x/981p開車時間大涌橋路石門至一城段多車到仆街,基本上冇可能順燈,唔洗一支燈停兩次已經當贏
另外沙燕橋上大埔公路係大伏,你睇88R西隧版唔係文林路上就係顯田上就知
天氣一凍
堆豬就生猛

天氣一凍就係富豪既天下
天氣一凍
堆豬就生猛

天氣一凍就係富豪既天下

Pants oyster
980x行官方

原來沙田路有事

0837港澳碼頭
唔錯

其他費事講

冇車就順燈。980x/981p開車時間大涌橋路石門至一城段多車到仆街,基本上冇可能順燈,唔洗一支燈停兩次已經當贏
另外沙燕橋上大埔公路係大伏,你睇88R西隧版唔係文林路上就係顯田上就知

well said
天氣一凍
堆豬就生猛

天氣一凍就係富豪既天下

Pants oyster

Dafa is good
JE2075@38
我唔明點解38同42C每日都有部龍仔
JE2075@38

MM2661@43A
城記689@8X

咁快出得返。。。
城記689@8X

咁快出得返。。。

冇傷何來入廠
城記689@8X

咁快出得返。。。

冇傷何來入廠

早兩日唔係撞車?

5分鐘內連續有4架3O7
TP9156@290
城記689@8X

咁快出得返。。。

冇傷何來入廠

早兩日唔係撞車?

冇撞
JE2075@38

今日49X都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞