連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
支那

70個通知
支那

70個通知

JC1248 @ 95M

咩事

應該係copy啲車務調動去膠talk度?

人地已經寫埋粗口屌鳩佢但佢都唔理

以前番學果陣成日搭

+1
仲有"我"個好兄弟8997

咩年代 9094個掛牌啊伯幾好傾

我坐果陣係個後生仔黎

唔同年代
我個年代熱狗FX7476做蛇 GK8997 GK9094 FB5764

淨係記得全線冷氣巴用AL

後期部FM4502好撚正
試過日中17分鐘沙火到錦英

仲有無添加既FP9847

死人27 蚊狗, 收皮啦, 你俾42 蚊, 我理解, 成班撚屌俾27蚊係到嘈用65

咁以事論事
係咪班車多員工卡客就代表可以置商譽於不顧先
佢個加班standard又寫咗喺度囉
咁鍾意跟標準又嚟雙重標準?

不如掉番轉諗, 點解咁多條線依家用到12.8
點解淨係得29 系多用65 ? (你懂的)
用65 其實完全符合晒商品說明條例

根本就係d 人成日捉住自己樓下條A 線黎鬧
A41 又唔見佢屌
A12, A10, A22, A29P 夠有用黃車啦
又唔見佢地影相拎出黎屌

唔屌拎TD豪黎行A車既。。。? 那些年試過

因為車頭有三隻好偉大既字
...
...
...
加班車
x12

<ins>同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係</ins>

好似係AWE Event嘛
而且果時都冇而家咁猖狂
而家係結構性紅車根本唔夠嘅問題(好似係

最簡單咪將d黃車上紅車拉花好似8205-7 咁

沒有誰比誰高尚
36M行12米8可唔可行?!

JD4139@31B 壞車
報稱上層出煙但我又唔見
唔知係咪繼續行

你揸囉

尋晚
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

你揸囉

秋本開12.8
揸番單45玩下先

做埋鳩傳媒果份
SS469@265M

垃圾車羅出黎丟人現眼

利申渣過

e 架野差唔多出牌咁耐比人diu 足咁耐
any 肥 褲蠔大法好
唔關香港事,不過想知大家點睇

https://www.lta.gov.sg/apps/news/page.aspx?c=2&id=ea61ae1b-8aaf-4cab-89b8-c32fdf276745

No More Top-Ups! No Need to Carry Separate Fare Card!
Singapore First In Asia to Allow Direct Payment of Public Transport Rides
Using Contactless Credit or Debit Cards

由3月20日開始,可以使用附paypass功能的MasterCard搭新加坡地鐵同巴士
此計劃會試行半年,需預先上網登記信用卡

hk 玩tap and 膠唔係問題, 不過
好快有人問點解無得微信/途寶支付

高登有班支那五毛一早話香港無得微信/途寶支付落後

豬腐寶都入唔到錢。。。。香港冇辦法用

scan張尋歡證上去咪入到

要有支国銀行戶口同支国手機號碼

如果淨係歡樂卡就得就唔使咁煩 一早ko 啦

乜原來宜家咁煩
986@61R
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=1004238

3月6日起, 980X來回各自加多兩班, 680X來回各自減兩班
3802@798
4號起 296M 往康盛加停寶康公園 (運隆路)
Stagecoach Manchester 有混能ADL E400於行駛中焚毀
今日入機場睇左一個鐘
A線紅車情況大有改善 除左有架A12仲係用黃車
最後坐紅車E22走人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞