連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike

初頭出左第二批55系已經有內部人士指出車價比上一批高,建議向其他廠招手加強競爭,但有人無理會繼續買,原因仲話方便維修喎

不過以新創建既用車方式同維修水準, 除咗西瓜波都無乜選擇

新記岩岩整完既車表現可以好好,但之後可以幾可速度下解,最後捱到咁上下又入廠整過

其實係馬拉野堅係恐怖所以先揀返ADL
批PANTS OYSTER同埋德國小貓自己唔爭氣

其實零件統一同方便維修至係重點

佢最想一部車跑足24小時幫佢搵到錢

最緊要架車行得郁

不過d 10xx臨尾都幾fit吓 好過坐孖5

點都比大豬容易執得靚
http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=998582&extra=page%3D1&page=4

今晚有fb專頁放料話「新巴早前停砌了E400LH新巴士運輸處唔批行走Route15 ,14 ,90 u+ _* [3 c' x& M4 w, L
短期會重訂一批新E400巴士專上山頂
廣通未砌嘅新巴E400LH車身變發貨城巴
(by土驗主任)」

笑死人咩
新巴係分開三張單,每張20部車
頭20部係因為南港島線延誤
提早一年出牌應付巴士線未能取消嘅車隊短缺
後兩張單下半年先到
結果吹成新巴停砌

新車試路已大致成功;
有小問題有待調節.
負責嘅新巴主任fb已講留待日後操車後先會解禁
佢本人1/1亦已首航3800@15
不過有工會不滿主任上樑不正F
自己落禁令,自己去破禁
結果有第一次無第二次

巴士佬吹水估估下
去到一班中學生手上就變猛料

害人不淺

即係33xx 行到退先再推批38xx 上山?
https://m.facebook.com/groups/1459721640971316?view=permalink&id=1892859770990832
如果件事係真嘅話都幾柒

我唔明白點樣上左公路,可以倒車倒返入調景嶺,
照計唔係寶順路路口,果度唔記得入可以轉多個圈,
唔通上到將隧公路?定佢倒車意思係係將隧uturn 落返去
https://m.facebook.com/groups/1459721640971316?view=permalink&id=1892859770990832
如果件事係真嘅話都幾柒

我估佢係巴士廠臨上橋位果邊嘅巴士線先發現之後倒後掛
如果件事係真嘅話都幾柒

我估佢係巴士廠臨上橋位果邊嘅巴士線先發現之後倒後掛

個司機可唔可以話佢有責任心
無知一問,第二批55系係咪即係 #5583 之後個批?
如果新記e400搞唔掂
會唔會比支那車爆冷跑出
如果新記e400搞唔掂
會唔會比支那車爆冷跑出

雙層車?咪玩啦

tc9565呢塊大銀幕係邊度出品?
唔係芬蘭貨唔係dkg
又無英國雙球雪糕logo

E17 咪made in finland 囉
你影多張睇下

以為一定會有finn lamex logo
帶狗上車正仆街
3355@82
終於唔洗坐老闆

仆街,對改路一字不提

好似話唔改路 (住)

沙田圍都唔落

tc9565呢塊大銀幕係邊度出品?
唔係芬蘭貨唔係dkg
又無英國雙球雪糕logo

E17 咪made in finland 囉
你影多張睇下

以為一定會有finn lamex logo

唔一定ge , 就算大家最鐘意ge wright
都有原裝玻璃無wright custom care
睇產地最穩陣

仆街,對改路一字不提

好似話唔改路 (住)

沙田圍都唔落

沙田圍係2017-18 RPP,應該無咁快改

睇想行屯門公路慳錢

睇想行屯門公路慳錢

私牌空車優惠

睇想行屯門公路慳錢

私牌空車優惠

http://www.hkitalk.net/HKiTalk2/forum.php?mod=viewthread&tid=998582&extra=page%3D1&page=4

今晚有fb專頁放料話「新巴早前停砌了E400LH新巴士運輸處唔批行走Route15 ,14 ,90 u+ _* [3 c' x& M4 w, L
(by土驗主任)」

笑死人咩
後兩張單下半年先到
結果吹成新巴停砌

新車試路已大致成功;
有小問題有待調節.
自己落禁令,自己去破禁
結果有第一次無第二次

巴士佬吹水估估下

害人不淺

巴場卜心

(by土驗主任)」

笑死人咩
後兩張單下半年先到
結果吹成新巴停砌

新車試路已大致成功;
有小問題有待調節.
自己落禁令,自己去破禁
結果有第一次無第二次

巴士佬吹水估估下

害人不淺

巴場卜心

巴場新聞個post都del埋
無知一問,第二批55系係咪即係 #5583 之後個批?

5518-5541
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞