連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike

以前番學果陣成日搭

+1
仲有"我"個好兄弟8997

以前番學果陣成日搭

+1

咩年代 9094個掛牌啊伯幾好傾

以前番學果陣成日搭

+1

我坐果陣係個後生仔黎

以前番學果陣成日搭

+1

我坐果陣係個後生仔黎

唔同年代
我個年代熱狗FX7476做蛇 GK8997 GK9094 FB5764

以前番學果陣成日搭

+1

我坐果陣係個後生仔黎

唔同年代
我個年代熱狗FX7476做蛇 GK8997 GK9094 FB5764

淨係記得全線冷氣巴用AL

以前番學果陣成日搭

+1

我坐果陣係個後生仔黎

唔同年代

淨係記得全線冷氣巴用AL

後期部FM4502好撚正
試過日中17分鐘沙火到錦英
講開熱狗 有無人對81C最後一架熱狗掛牌個老師傅有印象 次次搭中都好開心

又快又爽 但後尾應該退休 換左個超級絕頂碌神

如果唔係當年仲細得中一二 我一定投訴個碌神
坐過最快既熱狗係星期日夜晚9點係大興開既66,係屯公係咁飛,扭軚扭到差d跣過隔離
坐過最快既熱狗係星期日夜晚9點係大興開既66,係屯公係咁飛,扭軚扭到差d跣過隔離

FU7371

FU7371

果陣架架90咁真係好正

FU7371

果陣架架90咁真係好正

FB8663

FU7371

果陣架架90咁真係好正

後期架啦
熱豪黎

一係9636,一係9112
62x最後熱狗我都有坐

FU7371

果陣架架90咁真係好正

後期架啦
熱豪黎

我果陣17:xx屯鐵上9112 唔覺好快

FU7371

果陣架架90咁真係好正

後期架啦
熱豪黎

我果陣17:xx屯鐵上9112 唔覺好快

9636都係麻麻
唔關香港事,不過想知大家點睇

https://www.lta.gov.sg/apps/news/page.aspx?c=2&id=ea61ae1b-8aaf-4cab-89b8-c32fdf276745

No More Top-Ups! No Need to Carry Separate Fare Card!
Singapore First In Asia to Allow Direct Payment of Public Transport Rides
Using Contactless Credit or Debit Cards

由3月20日開始,可以使用附paypass功能的MasterCard搭新加坡地鐵同巴士
此計劃會試行半年,需預先上網登記信用卡

hk 玩tap and 膠唔係問題, 不過
好快有人問點解無得微信/途寶支付

高登有班支那五毛一早話香港無得微信/途寶支付落後

豬腐寶都入唔到錢。。。。香港冇辦法用

scan張尋歡證上去咪入到

要有支国銀行戶口同支国手機號碼

如果淨係歡樂卡就得就唔使咁煩 一早ko 啦
九巴龍運推出八達通自動退款機制,讓乘客更直接、方便地領取涉及車資問題的退款。

乘客可透過下列途徑領取退款:

透過八達通乘搭全線九巴及龍運巴士

設於指定港鐵站及商場內的八達通服務站,詳情及位置可參閱八達通網頁

已安裝了「八達通」手機應用程式的流動裝置(iOS流動裝置用戶須配備八達通流動讀寫器)

八達通PC閱卡機

全港任何一間7-Eleven便利店以八達通消費或增值

另外乘客可以透過下列網頁查閱九巴及龍運未領取的退款記錄:
http://www.kmb.hk/tc/services/refund.html

以後無得收cheque

兩三年前已經直接問我拎戶口過數

落c.s centre 拎現金走
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

定A20

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

豐力樓

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

豐力樓

其實平時有幾多人用?

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

豐力樓

其實平時有幾多人用?

而家大窩坪有地盤,好多地盤佬上落
38埋啟業邨時有報站叫人可以喺葵俊苑轉A32去機場,約需40分鐘,並最多可減$6

邊有可能咁快 仲未計埋等車時間
577@61R
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞