連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
樓上各有問題
A41無大快活,係咪可以合理化A29無紅車?
A29全費客少,係咪imply因為咁樣可以合理化A29唔出紅車?

咁你不如寫句:廣告中描述的是城巴機場快線的主要車隊,由於A29線以員工乘搭為主,因此派出相應車隊是屬於last priority
咁樣算吧啦
樓上各有問題
A29全費客少,係咪imply因為咁樣可以合理化A29唔出紅車?

咁你不如寫句:廣告中描述的是城巴機場快線的主要車隊,由於A29線以員工乘搭為主,因此派出相應車隊是屬於last priority
咁樣算吧啦

係差後半句, 不過實制一句因應公司營運需要已解決問題
樓上各有問題

咁樣算吧啦

係差後半句, 不過實制一句因應公司營運需要已解決問題

算啦蝗公司今時唔同往日
樓上各有問題

咁樣算吧啦

A41大快活左好耐啦
比27蚊果班就話狗
咁曬證果d叫咩
比27蚊果班就話狗
咁曬證果d叫咩

佢地分別係, 晒証一定好聲好氣, 27蚊有超過一半係殺左佢老母既樣
比27蚊果班就話狗
咁曬證果d叫咩

佢地分別係, 晒証一定好聲好氣, 27蚊有超過一半係殺左佢老母既樣

曬証嗰班起碼有禮貌
九巴龍運推出八達通自動退款機制,讓乘客更直接、方便地領取涉及車資問題的退款。

乘客可透過下列途徑領取退款:

透過八達通乘搭全線九巴及龍運巴士

設於指定港鐵站及商場內的八達通服務站,詳情及位置可參閱八達通網頁

已安裝了「八達通」手機應用程式的流動裝置(iOS流動裝置用戶須配備八達通流動讀寫器)

八達通PC閱卡機

全港任何一間7-Eleven便利店以八達通消費或增值

另外乘客可以透過下列網頁查閱九巴及龍運未領取的退款記錄:
http://www.kmb.hk/tc/services/refund.html

以後無得收cheque

兩三年前已經直接問我拎戶口過數

我上年年尾退過一次錢
直接去服務站俾現金
咁直接退去卡都幾好嘅
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室
比27蚊果班就話狗
咁曬證果d叫咩

曬証嗰班起碼有禮貌

重點
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

九龍灣站
旺角站

亞公角同沙田醫院有冇份?

亞公角同沙田醫院有冇份?

第一城仲多喎 21架車(唔計上繁下繁特別車 計機場巴士)
根據最新一份區議會文件透露,2I2 正式取消

好行唔送

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

準備E20?

唔係NA咩?

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
健全街
22條
仲有冇多D?

準備E20?

唔係NA咩?

呀係喎成日調轉

畢架山花園
豐力樓
栢麗購物大道
廣福邨
22條
仲有冇多D?

山谷道?

5, 5A, 11, 13X, 14, 14X, 26, 28, 93K, 98D, 101, 101R, 101X, 107, 108, 111, 116, 213X, 215X, 219X, 224X, 296D, N121

不過淨係計單一站牌⋯呢批好似分兩個牌
根據最新一份區議會文件透露,2I2 正式取消

好行唔送

留名等睇鼠王芬反應
九龍城有事?
296C 嘉道里道上,10分鐘 都未到眼科醫院

以前番學果陣成日搭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞