連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
#4052未出牌就出黎載客

橙公司真係乜都做得出

無牌駕駛

咁咪抄唔到牌囉

抄行車証
無就告多條罪俾甜橙
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

我會!!!!! 生仔台個5GB計劃都爆囉
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客

機場A車計唔計?
有無人知呢d膠紙癡黎做咩?

坑口地鐵站車頭

坑口地鐵站車頭

話比人聽港鐵做左野,劃左禁區叫人唔好係果d位置逗留,以改善月台秩序

不過d人唔理會就唔關佢事喇

坑口地鐵站車頭

話比人聽港鐵做左野,劃左禁區叫人唔好係果d位置逗留,以改善月台秩序

東鐵車站都有唔少呢啲禁區,不過冇人理

坑口地鐵站車頭

東鐵車站都有唔少呢啲禁區,不過冇人理

九廣東鐵九龍塘車站往馬場方向過咗頭等之後去到第12卡根本上成個地下都係,不過你會唔會理佢

佢嗰度係叫你唔好排隊,要比反條路人行
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客

機場A車計唔計?

乜大快活個啲用得咩?
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客

機場A車計唔計?

乜大快活個啲用得咩?

用過幾次,用到喎
【集中討論】新巴面子升降機(一萬二千八百毫米)模型出售討論區

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客

機場A車計唔計?

乜大快活個啲用得咩?

用過幾次,用到喎

出咗機場島先用到
老九啲wifi都幾快

其實有幾多人會用

好似得290先有?

或者特見
利申特過6c用過
好過台客

機場A車計唔計?

乜大快活個啲用得咩?

用過幾次,用到喎

城記A車就連到上唔到網
689@48南朗山撞反七人車

689未死咩?

過埋今日可以退役

689一路好走

689未死咩?

過埋今日可以退役

689一路好走

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170223/56342848

中午近12時,一部由34歲外籍女司機駕駛的Tesla電動車,沿香港仔南朗山道往香葉道方向行駛,另一部送貨客貨車則沿香葉道駛過南朗山道,兩車駛至十字路口,疑有司機衝燈,Tesla撞向客貨車左車尾,客貨車衝前至熟食市場對開向右翻側,24歲姓馮司機一度被困,獲救後手部流血送院,外籍女司機無恙在場協查,警方正調查意外原因。
任職電力保養的曾先生剛完成工作,到熟食市場找朋友吃飯,剛坐下還未叫餐,突然聽到嘭一聲,便見客貨車已翻側路中,他第一時間跑到現場,「我見冇人救司機,等咗30至40秒司機都仲未出到嚟,於是走上車頂,叫司機熄咗engine,將車門解鎖,我就打開乘客車門抬佢出嚟!」獲救司機全程清醒,但兩手流血,又痛苦表示右手沒知覺。
曾先生說,最初只得他一人主動伸出援手,其後才有人陸續加入抬出司機。「見到少咗香港人出手,司機困住咁耐,希望多啲人救人。」他以往曾在外地救過電單車意外傷者,坦言幫人是人性本能,「其實前後花咗2、3分鐘救司機出嚟」,幸好最後數名男途人亦合力抬出司機。

毒果話係部Tesla撞反架車喎
#4052 2X
有返車牌啦喎
954@61R
LS4896@234X
NA4013@235M R01
5529@680
老九啲wifi都幾快

290果D真係幾快

你知啦用爆FUP落地獄同冇得上網真係冇乜分別

689未死咩?

過埋今日可以退役

689一路好走

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/breaking/20170223/56342848

中午近12時,一部由34歲外籍女司機駕駛的Tesla電動車,沿香港仔南朗山道往香葉道方向行駛,另一部送貨客貨車則沿香葉道駛過南朗山道,兩車駛至十字路口,疑有司機衝燈,Tesla撞向客貨車左車尾,客貨車衝前至熟食市場對開向右翻側,24歲姓馮司機一度被困,獲救後手部流血送院,外籍女司機無恙在場協查,警方正調查意外原因。
任職電力保養的曾先生剛完成工作,到熟食市場找朋友吃飯,剛坐下還未叫餐,突然聽到嘭一聲,便見客貨車已翻側路中,他第一時間跑到現場,「我見冇人救司機,等咗30至40秒司機都仲未出到嚟,於是走上車頂,叫司機熄咗engine,將車門解鎖,我就打開乘客車門抬佢出嚟!」獲救司機全程清醒,但兩手流血,又痛苦表示右手沒知覺。
曾先生說,最初只得他一人主動伸出援手,其後才有人陸續加入抬出司機。「見到少咗香港人出手,司機困住咁耐,希望多啲人救人。」他以往曾在外地救過電單車意外傷者,坦言幫人是人性本能,「其實前後花咗2、3分鐘救司機出嚟」,幸好最後數名男途人亦合力抬出司機。

毒果話係部Tesla撞反架車喎

聽講唔係架城仔撞翻人地,只係個師姐想過但係過唔到
698@981p
5204@682
睇戲前先牛河
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞