連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
5213@680

坐多大半個月唔駛坐,搬屋

5213@680

坐多大半個月唔駛坐,搬屋

搬出市區

柴灣

柴灣巴打

因為阿仔要俾外母湊所要搬

柴灣既巴打
新城優質服務

到時先知
返工應該保鐵,放工先坐巴士啦

去邊???

當年老九到底因乜野原因唔想要批車?

ADL整錯左變單門?

聽聞係老九落錯單
如果係ADL整錯大可撻訂
唔需要當時老九自己搵買家

2013年出果本年鑑都有講過個訂單係單門。唔知點解隔左幾個月, 見到實物先開始有人話九巴落錯單之類。

講開, 我搭203c 寧願要單門好過雙門

AAS並唔係錯在單門,錯係錯在本身長度

本身想要幾長?

10.4米已經好短啦喎。。。。再短不如買貨車陣整成學神大巴款

荃錦10米都要拎批準
#4052未出牌就出黎載客
學生哥搭83s, 善用行李架擺書包, 減輕背脊負擔

應該會,聽聞係因為無零件做維修

難怪data冇update啦

淨係AVBE 定所有綠牌車

暫時未知,淨係知道AVBE會係先頭部隊

應該淨係gorba牌既車先會轉做hanover

對的,同樣地SW2289都係因為依個原因轉左牌子

其實好似係因為 Gorba Hong Kong 執柒咗

聽聞本身個代理係無問題,只係比總公司拉左落水
964@61R
部八達通機冇聲

橙公司真係乜都做得出

橙公司真係乜都做得出

無牌駕駛

橙公司真係乜都做得出

未出牌先興奮

橙公司真係乜都做得出

未出牌先興奮

原來牌就出左 但未釘車牌

橙公司真係乜都做得出

無牌駕駛

咁咪抄唔到牌囉

橙公司真係乜都做得出

未出牌先興奮

牌就尋日出左,只係未釘上去

ADL整錯左變單門?

聽聞係老九落錯單
如果係ADL整錯大可撻訂
唔需要當時老九自己搵買家

2013年出果本年鑑都有講過個訂單係單門。唔知點解隔左幾個月, 見到實物先開始有人話九巴落錯單之類。

講開, 我搭203c 寧願要單門好過雙門

AAS並唔係錯在單門,錯係錯在本身長度

本身想要幾長?

10.4米已經好短啦喎。。。。再短不如買貨車陣整成學神大巴款

荃錦10米都要拎批準

所以原意應該係用單門頂雙門,但11部單門整完準備出貨先發現錯長度,係多一事不如少一事情況下,老九最後都係決定繼續用雙門行到退為止

不過我諗佢地本身都未必估到51竟然可以cut淨咁少車行

橙公司真係乜都做得出

未出牌先興奮

牌就尋日出左,只係未釘上去

如果周到係告咩

橙公司真係乜都做得出

無牌駕駛

咁咪抄唔到牌囉

此車已回廠
齋talk 980x/981p 個 post 成日有人發表膠論

拎803轉982x個時間黎同980x比⋯大佬要搭得切982x要早幾多起身

980x再塞都快過同時段681。目標已達成囉

橙公司真係乜都做得出

無牌駕駛

咁咪抄唔到牌囉

此車已回廠

成件事真係柒到一個點
齋talk 980x/981p 個 post 成日有人發表膠論

拎803轉982x個時間黎同980x比⋯大佬要搭得切982x要早幾多起身

之前咪一樣有人話 搭803--982x 係特快丫麻,
d 言論同馬鞍山某d 咸魚言論相似

又同樣見過 280x--968 呢個叫 火炭特快銅鑼灣
964@61R
部八達通機冇聲

八仔機個畫面有=冇

其實280X + 970X 會唔會比170快
假設兩邊都係正常等車時間同路面正常

最好笑係有人話搭開旅遊巴入馬鞍山係行大埔公路經大學迴旋處,所以認定回程行大埔公路一定係最快

其實280X + 970X 會唔會比170快
假設兩邊都係正常等車時間同路面正常

你去香港仔?東鐵轉170/107啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞