連登巴膠怒屌on9伍議員暨撐卡佬按章工作專區

1001 回覆
39 Like 2 Dislike
38埋啟業邨時有報站叫人可以喺葵俊苑轉A32去機場,約需40分鐘,並最多可減$6

邊有可能咁快 仲未計埋等車時間

淨係A32要40分鐘

同埋原來個個站都報一次,仲煩過當年紅威寶

就有人衝出黎話....識宣傳, 寶輪大法好架啦

本身A29真係會全出紅車 但有一排經常比人投訴無位坐 結果迫住出65xx應付尊貴居民既需求

出紅車冇位坐,屌
出黃車降格服務,屌
尊貴居民

有車坐都仲咁多要求

咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

加班囉反正A車加班一向係另一套標準

死人27 蚊狗, 收皮啦, 你俾42 蚊, 我理解, 成班撚屌俾27蚊係到嘈用65

咁以事論事
係咪班車多員工卡客就代表可以置商譽於不顧先
佢個加班standard又寫咗喺度囉
咁鍾意跟標準又嚟雙重標準?

不如掉番轉諗, 點解咁多條線依家用到12.8
點解淨係得29 系多用65 ? (你懂的)
用65 其實完全符合晒商品說明條例

根本就係d 人成日捉住自己樓下條A 線黎鬧
A41 又唔見佢屌
A12, A10, A22, A29P 夠有用黃車啦
又唔見佢地影相拎出黎屌

唔屌拎TD豪黎行A車既。。。? 那些年試過
樓上各有問題
A41無大快活,係咪可以合理化A29無紅車?
A29全費客少,係咪imply因為咁樣可以合理化A29唔出紅車?

咁你不如寫句:廣告中描述的是城巴機場快線的主要車隊,由於A29線以員工乘搭為主,因此派出相應車隊是屬於last priority
咁樣算吧啦

係差後半句, 不過實制一句因應公司營運需要已解決問題

主要車款 並唔係指定車款
根據最新一份區議會文件透露,2I2 正式取消

好行唔送

212同6F南下方向完全重疊
將軍澳人表示康都年代後掛93A同98A既熱狗好多都好麻麻
係得部FV6212 似d 樣
部6737 直頭廢到坐30人樓下上將軍澳道二波都上唔到
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

定A20

我記錯咗,E20係紅磡站開
38埋啟業邨時有報站叫人可以喺葵俊苑轉A32去機場,約需40分鐘,並最多可減$6

邊有可能咁快 仲未計埋等車時間

淨係A32要40分鐘

同埋原來個個站都報一次,仲煩過當年紅威寶

要搭嘅一早搭咗E29啦
站頭貼多幾張poster好過咁擾民
SS469@265M
路邊社消息人士透露:連續多日有城巴職員進入九巴黃埔花園總站站長室

準備E20?

定A20

如果2I2能夠如期於3月31日或之前取消,A20有望以黃埔花園為總站

準備E20?

定A20

如果2I2能夠如期於3月31日或之前取消,A20有望以黃埔花園為總站

有車坐都仲咁多要求

咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

死人27 蚊狗, 收皮啦, 你俾42 蚊, 我理解, 成班撚屌俾27蚊係到嘈用65

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

因為車頭有三隻好偉大既字
...
...
...
加班車
x12

同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係
[quote]
咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

...
...
...
加班車
x12

同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係

有車坐都仲咁多要求

咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

...
...
...
加班車
x12

<ins>同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係</ins>

好似係AWE Event嘛
而且果時都冇而家咁猖狂
而家係結構性紅車根本唔夠嘅問題(好似係
隔左兩個幾月又有ATENU出牌

有車坐都仲咁多要求

咁一係就俾足錢貨不對辦
一係就唔夠載要企
是旦一樣都抵屌

咁以事論事

A41 又唔見佢屌
又唔見佢地影相拎出黎屌

...
...
...
加班車
x12

<ins>同埋好似只要有呢三隻字就乜車都出得兼夾冇人吹得你漲 好似係</ins>

好似係AWE Event嘛
而且果時都冇而家咁猖狂
而家係結構性紅車根本唔夠嘅問題(好似係

再嘈就學獅子國咁 下一水新車用無頭枕快餐櫈 反正有行李架就係機場車
隔左兩個幾月又有ATENU出牌

係咪無電視檔個批?

咩事

咩事

應該係copy啲車務調動去膠talk度?
3月2日荔廠又地震
3月3日74K唔知係咪又換入72嘅ATEU
架5206啲車內空氣差到成個上層都喺度咳
積塵已經勁過舊躉
3月2日荔廠又地震
3月3日74K唔知係咪又換入72嘅ATEU

荔廠震到麻木哂
74K應該順便踢走埋剩低兩部躉?
架5206啲車內空氣差到成個上層都喺度咳
積塵已經勁過舊躉

之前搭過兩次52XX 又係咁
支那
支那

支那人都抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞