[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
GPA幾多先拎到$5000
lm
lm

夜晚 唔撚識畫圖

survey?

EG524111

隔離班
巴打背書係咪好勁 material 有A

本身文科仔應該好d掛
Test 93.5/100 好撚唔鋸
Lab同Group Project應該拉低左分
Exam考得唔好應該得80/100 夠分拎A就算

Btw教畫圖個Nexxxx Mx呃飯食

我地畫圖果個直頭係度玩電話
有少少低過預期,不過係自己衰,上堂hea又唔聽書
都係aim ou算

ou收幾分

聽講過2已經冇問題 未又係學店一間

利申 sem1 2.6

過2無問題 我笑而不語
有fd2.8樓下in都無得in

OU點會仲cheap過top up
除非你報好冷門既科

即係點

OU都有topup SHAPE嗰堆
[quote][quote]點解啲老師可以咁賤
唔奶鞋底就要注定低兩grade
利申 因為咁低左兩個grade

真係冇咁大權架咩 最多俾分緊d?

利申 對某位老師都幾串

有 我個科 係全背 自問背到掉轉背都識
考完好肯定自己拎A
就係因為之前得罪過佢 就跌左兩個grade
如果佢係ca壓我分 我根本check卷都無用

唔奶袋底 有個sem上過3.94
都係aim ou算

ou收幾分

利申 sem1 2.6

過2無問題 我笑而不語

除非你報好冷門既科

即係點

Ou degree wo
之前聽人講IT 2就有少少機會
過2.5好大機會

n展唔知
本身諗住報bse,諗住應該都有錢途
但Fd叫咪入engine 話爆哂煲實唔夠人爭 讀it仲好,咁究竟報邊科好 諗住有前景有錢途就得

但ive最出名就係engine

聽聞I大嘅it都唔差

除左n展 IT 其他都

咁i大邊科it唔伏
本身諗住報bse,諗住應該都有錢途
但Fd叫咪入engine 話爆哂煲實唔夠人爭 讀it仲好,咁究竟報邊科好 諗住有前景有錢途就得

但ive最出名就係engine

聽聞I大嘅it都唔差

除左n展 IT 其他都

咁i大邊科it唔伏

se 實冇
I 大 HD 上八大其實有冇機?

有咩要求
如果thei bse大約收幾多gpa
讀緊PART TIME,SEM 1有3.5

想問下PART TIME係咪讀到曉飛都無用?
想問下check一科卷大概要幾錢

ca係咪無得check

都出來做左咁多年野有撚人理你咩成績咩

屌即係無用 想hea讀算

ca係咪無得check

我靜係諗住check EA

pt 同ft 有咩分別個課程內容

pt 同ft 有咩分別個課程內容

無,只係pt濃縮D上少D堂,好似係

都係aim ou算

ou收幾分

利申 sem1 2.6

過2無問題 我笑而不語

除非你報好冷門既科

即係點

過2.5好大機會

n展唔知

Topup咪bachelor degree 係讀少兩年咁上下又收貴少少
舊制ou as topup 啱啱好合格都入到
都係aim ou算

ou收幾分

利申 sem1 2.6

過2無問題 我笑而不語

除非你報好冷門既科

即係點

過2.5好大機會

n展唔知

Topup咪bachelor degree 係讀少兩年咁上下又收貴少少
舊制ou as topup 啱啱好合格都入到

下,如果hd讀完
再用hd成績報non ju
讀上去ou既degree係top up 黎??

有冇人知?

求解答
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞