[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
d assignment開始黎

我地一個月做左7個lab

我地一個月做左7個lab

做死人

test 都嚟
準備課金比ive
原來我果科最班最高果個先得3.5幾 咁我2.61都唔算好差姐

我個班最高就好似3.4
我3都唔差姐

咁我3.2都幾高
我覺得BSE sem 2 好撚難
係咪我太廢

巴打sem 1 gpa點?

講左驚自爆
總之某幾科比預期差
有科有同學得罪呀sir
搞到成班好多人爛grade

咩科
cw今個sem多左0830-1730
係因為院長特別指示

行申發夢聽

點解要咁做

發夢聽Miss講話要用盡「老師」呢個資源
想問下巴打關於報non jupas既野

係咪一定要讀完year 1先拎左個cgpa 後先可以報?

定係有一個 or 幾個sem既成績就可以報?

Sem 4 5其實係咪唔重要?
係咪我太廢

讀左幾日覺得易過sem1
係咪我太廢

巴打唔好放棄 巴打要take幾多科?
係咪我太廢

係咪我太廢

將勤補拙
係咪我太廢

將勤補拙

另一邊有offer了

頭3個SEM 個分拎去報non-ju
之後sem4 5 個分就用黎 meet conditional offer

頭3個SEM 個分拎去報non-ju
之後sem4 5 個分就用黎 meet conditional offer

用哂頭4個sem去報non jupas
咁岩poly deadline係放gpa之日
http://freakwriting.com
有無人試過
cw今個sem多左0830-1730
係因為院長特別指示

行申發夢聽

點解要咁做

發夢聽Miss講話要用盡「老師」呢個資源

聽過呀sir講話今個sem編到時間表已經係奇績
係咪我太廢

水同冷氣
係咪我太廢

水同冷氣

mh巴打洗唔洗考cmss
係咪我太廢

水同冷氣

水同電
係咪我太廢

水同冷氣

mh巴打洗唔洗考cmss

有冇葵大巴絲比rosseti wrong教過咩marketing 之類嘅科?
利申沙大as x tect
求指教點A
http://freakwriting.com
有無人試過

咪玩啦柒頭

test 都嚟

一開學已經有幾個group project
SDD個個最on9

test 都嚟

一開學已經有幾個group project
SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞