[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
屯i有冇見過個女仔永遠都係短衫短褲
無論幾凍幾熱都係咁

圖呢

樣子普通
有無FD jj 知sem3 科中文同it 一星期上幾多到

it一堂5粒鐘

我之前電腦FD sem3係得1科中文
資訊科技應用個d應該sem2完咩唔係

我個陣sem3翻1,3,5 全部上中文堂
仲要3日都9:30-11:30
sem3 FD總之好hea

IT,中文都drop左
想問下FD IT科ITE3713有無考試?
E科好麻煩
E科好麻煩

有 好似係MC
E科好麻煩

有 好似係MC

好撚多野記
E科好麻煩

有 好似係MC

好撚多野記

可善用翻譯工具
因為係網上MC
有無親生仔報左thei year3 個直通車計劃 要等幾耐先收到回覆
E科好麻煩

有 好似係MC

好撚多野記

可善用翻譯工具
因為係網上MC

要,同埋係實體卷,唔係MC

淨係記住堆http/ssh/dhcp....全名同目的port已經想死
又要通頂做project
又要通頂做project

E科好麻煩

有 好似係MC

好撚多野記

可善用翻譯工具
因為係網上MC

要,同埋係實體卷,唔係MC

淨係記住堆http/ssh/dhcp....全名同目的port已經想死

CSCF mc唔好太差
識分邊d ip係有效
記得特別名詞英文全寫
仲有windows 既multi乜 multi物(有幾個)

已經夠合格
有無FD jj 知sem3 科中文同it 一星期上幾多到

it一堂5粒鐘

我之前電腦FD sem3係得1科中文
資訊科技應用個d應該sem2完咩唔係

我個陣sem3翻1,3,5 全部上中文堂
仲要3日都9:30-11:30
sem3 FD總之好hea

IT,中文都drop左

sem 3 每星期返兩日,每日剩係上3個鐘中文,it drop左唔洗上
有冇人開學申請左 好似係比你去旅行既獎學金
知唔知幾時有結果 果到好似有10000
媽呀……收到their interview
媽呀……收到thei interview
有無親生仔報左thei year3 個直通車計劃 要等幾耐先收到回覆

今朝收到

今朝收到

你幾時報名

今朝收到

屌,仲未收到

你又唔係親生仔有鯨大interview咁都好正常

你又唔係親生仔有鯨大interview咁都好正常

thei bse唔係鯨大喎

今朝收到

你幾時報名

2月中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞