[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波
free rider同呀sir投訴有冇用

唔講就一定冇用

屌佢老母臨交之前30分鐘先出黎whatsapp講野 話記得將個file改名 嬲撚到震
諗住present果時唔比野佢講再同呀sir講
free rider 你老母比狗屌

你唔係理佢講野下話?
你唔畀面我,我唔畀面你
我會講到明佢會0分(事前你成group 要同丫sir投訴先),理得大家日後口阻面阻丫,free rider 正仆街屌你老母。

越諗越嬲

Building studies 呢?

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇
EE起碼有poly u part time
BSE 一係UGC(得兩間加收好少人),一係就THEI

BSE year1 唔過三點五系咪收得皮

Keep 住咪可以有機穩入city/ poly interview

上年既話穩入polyu

要求只會一年比一年高
下年就更加添
free rider同呀sir投訴有冇用

唔講就一定冇用

屌佢老母臨交之前30分鐘先出黎whatsapp講野 話記得將個file改名 嬲撚到震
諗住present果時唔比野佢講再同呀sir講
free rider 你老母比狗屌

你唔係理佢講野下話?
你唔畀面我,我唔畀面你
我會講到明佢會0分(事前你成group 要同丫sir投訴先),理得大家日後口阻面阻丫,free rider 正仆街屌你老母。

越諗越嬲

0佢分啦,我會出盡方法整死佢 ,等佢fail
BTW,呢加仲入工程?
水尾啦喎
Civil->真係水尾,香港大型機建就起哂,到你地grad嗰陣就。。。
BSE->難升U+就飽和
EE->就飽和
Mech->我唔知
Arch->要求好高,唔到我地IVE仔去諗
測量->我唔知
期餘啲細科唔講啦
做IT狗囉(computer/ electronics),但一定冇女

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇

BSE year1 唔過三點五咪收得皮

系系系

又就到星期一

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波

year 2表示以你為ive之光
又就到星期一

有無巴打讀緊體育 覺得呢科點

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇

Keep 住咪可以有機穩入city/ poly interview

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

好想入thei bse幾時先有offer
有冇片可以清一清電學concept 例如V=IR困啲
屌佢老母個miss上堂完全跟PowerPoint讀
利申fd eng
有冇hw酒店手足有英文功課參考答案

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

咁知唔知幾時先開始派offer
gp d組員做到成舊屎咁 又要執
有冇片可以清一清電學concept 例如V=IR困啲
屌佢老母個miss上堂完全跟PowerPoint讀
利申fd eng

fd係咁架啦

又就到星期一

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

巴打可以出去碌下熱門post

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

冇計架,邊個叫我個分唔上唔落,3.1X
City 要3.4,poly要3.7
你叫我讀EE我又冇興趣,因為我想做冷氣,變相我要讀BSE
我都唔明,人地civil 有埋HKIE accredited 都只收2.6
同埋聽聞THEI 會set 統一condition offer 2.6(工程科)

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

咁知唔知幾時先開始派offer

應該5,6月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞