[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有人好似唔明retake gpa點計 我喺度講下

Q: 肥左個科今個sem計唔計gpa?
A: 計 肥咗都有分架

Q: 咁retake完個科嗰個sem計唔計gpa?
A: 計

Q: 咁retake完cpga點計?
A: 你肥咗嘅gpa會orverride 用新的分計gpa

Q: 咁我最後張成績表會點顯示?
A: retake完個科會喺你retake個個sem show gpa
而原本肥咗個嗰sem就唔見咗個科
所以你如果year2先肥會出現sem6 sem7 sem8

Q: 我肥咗科,點算? 要等下年?
A: 肥咗語文科係可以等之後網上選科去揀番即時今個sem 夜晚 retake
core就要睇有冇開夜校 冇就等下個sem/下年啦

A: retake完個科會喺你retake個個sem show gpa

A: 肥咗語文科係可以等之後網上選科去揀番即時今個sem 夜晚 retake
sorry 啱啱nacx食post 搞到post左2次

想問下2015年 dse cert報ive sw難唔難入??
同埋有無巴絲知 ive sw升八大率高唔高? 大約幾多gpa先有機會 ?
year 1 sem1得2.21, 我係咪可以去死?
係mh讀building studies ,比啲啊sir玩撚死
唉屌你老母
有一科幾班一齊上既 有一個大陸狗要夜晚retake

而做test 既time slot 係得呢個時間岩晒所有班(已經係下晝5半開始做1個鐘,應該唔洗上堂咁濟)

搞到3月中 全班100幾人要就佢一個要專登星期六返去test

真正一個累全家
唉屌你老母

而做test 既time slot 係得呢個時間岩晒所有班(已經係下晝5半開始做1個鐘,應該唔洗上堂咁濟)

搞到3月中 全班100幾人要就佢一個要專登星期六返去test

真正一個累全家

唉屌你老母

真正一個累全家

佢走一堂係咪會死
係mh讀building studies ,比啲啊sir玩撚死

就算你之後追都好難追番3.幾
唉屌你老母

真正一個累全家

佢走一堂係咪會死

屌你老母大陸狗
cw今個sem多左0830-1730
係因為院長特別指示

行申發夢聽
係因為院長特別指示

行申發夢聽

上一個鍾Break一個鍾,再上一個鍾再Break兩個鍾
有冇人報左或讀過shape gpc幾多先入到
想讀hosts科
有冇人報左或讀過shape gpa幾多先入到
想讀hosts科

自膠打錯

就算你之後追都好難追番3.幾

有3算啦,自己知自己咩料
係因為院長特別指示

行申發夢聽

點解要咁做
係因為院長特別指示

行申發夢聽

點解要咁做

一到12點半,canteen 多人到仆街
sem 1gpa 得2.78 依家sem5追到成隻狗先得3.36

SEM 1 ,3通常D野係最簡單比你拉GPA
SEM 2,4就見真章

AS HS 我覺得sem 1physi 好撚難 岩岩好得D 真係寧願炒左佢比我retake 好過

physi真係幾難好多人肥
想問下巴打關於報non jupas既野

係咪一定要讀完year 1先拎左個cgpa 後先可以報?

定係有一個 or 幾個sem既成績就可以報?
係因為院長特別指示

行申發夢聽

點解要咁做

一到12點半,canteen 多人到仆街

多得好過份
11半 12半 1點 呢3個時間最多人排隊去吧台拎野食
我覺得BSE sem 2 好撚難
係咪我太廢

好撚易
利申 岩岩畢業

記得你好似都係屯門巴打

無錯
d assignment開始黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞