[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
呢三科伏唔伏 ,仲未揀好讀邊科
聽fd講工程唔好做搞到唔敢讀engine ,所以諗住報it
1.軟件工程
2.電訊及網絡科技
3.細電

三科都伏,推介你讀 Computer Engineering 電腦工程

打手出現
3頭到中 d test present 普通話又開始殺埋黎

琴日先完左煲冬瓜個test

me2

臨尾都講到唔知講乜

ca就係3003進化版口頭報告
ea就作文
3頭到中 d test present 普通話又開始殺埋黎

琴日先完左煲冬瓜個test

me2

臨尾都講到唔知講乜

ca就係3003進化版口頭報告
ea就作文

講緊4003
1.軟件工程
2.電訊及網絡科技
3.細電

三科都伏,推介你讀 Computer Engineering 電腦工程

打手出現

LAN3103 net learning 10% 洗唔洗做埋exercises ? 之前鳩做拎到好低分 !
1.軟件工程
2.電訊及網絡科技
3.細電

打手出現

ive個網話用EZproxy可以用ive個account上到幾個唔同既網睇e-book

想問下個ezproxy係咪software黎? 可唔可以教下我點用
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介

唔好揀BSE

咁有冇咩推介

Sem 1得五六十分有咩hd engine 推介
同埋係咪都係聽日截止?

BSE 唔好咩?

二奶命

雖然話就話二奶命,但BSE讀既野會簡單d , 出路又廣,前路都唔錯,長命生意長命做

係咪我廢
點解我覺得唔易

Ching sem 1 gpa幾多?

3.2
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介

唔好揀BSE

咁有冇咩推介

同埋係咪都係聽日截止?

BSE 唔好咩?

二奶命

雖然話就話二奶命,但BSE讀既野會簡單d , 出路又廣,前路都唔錯,長命生意長命做

係咪我廢
點解我覺得唔易

3.2

sem2 夠追既,加油呀ching
sem1 英數炒晒,蝗語 CA 應該都係炒多

你諗下讀唔讀落去好
讀落去要改變學習態度同方法
更重要係投放時間
求pass真係唔難

我到而家都未習慣到應該用咩模式學,上堂講得好快,完全跟唔切,好似冇上過堂咁…
其實有冇得投訴老師

你諗下讀唔讀落去好
更重要係投放時間
求pass真係唔難

我到而家都未習慣到應該用咩模式學,上堂講得好快,完全跟唔切,好似冇上過堂咁…

不如早啲出黎做野啦
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介

唔好揀BSE

咁有冇咩推介

同埋係咪都係聽日截止?

BSE 唔好咩?

二奶命

係咪我廢
點解我覺得唔易

3.2

唔識水管
LAN3103 net learning 10% 洗唔洗做埋exercises ? 之前鳩做拎到好低分 !

唔計
實試過
我直頭直飛test
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介

唔好揀BSE

咁有冇咩推介

同埋係咪都係聽日截止?

BSE 唔好咩?

二奶命

係咪我廢
點解我覺得唔易

3.2

唔識水管

你讀邊間?
留名
Bse poly sf汁左啦
得學霸先入到嘅ugc
同thei讀
睇你地點諗啦
Btw 想問hd升上thei係咪寫完張from就ok
唔洗比錢?

你諗下讀唔讀落去好
更重要係投放時間
求pass真係唔難

自己一定要溫書 唔明可以whatsapp啊sir
寄信話我廢讀唔好就踢
我覺得自己真係好撚廢
寄信話我廢讀唔好就踢
我覺得自己真係好撚廢

有咩科會咁快warn 人?
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介

唔好揀BSE

咁有冇咩推介

同埋係咪都係聽日截止?

BSE 唔好咩?

二奶命

係咪我廢
點解我覺得唔易

3.2

唔識水管

你讀邊間?

MH

唔計
實試過
我直頭直飛test

我地個miss都淨係話做晒咁多個test就得
寄信話我廢讀唔好就踢
我覺得自己真係好撚廢

有咩科會咁快warn 人?

Gpa太低⋯
有無cs人here?
可唔可以share notes俾我

pish

一推再推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞