[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
3月都未到,Ive已經賣哂廣告來歛財

我見到我啲學費閃耀中

我都係

我有份比ive落廣告
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現
test lab project present mid term

chur到爆
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現
test lab project present mid term

chur到爆

依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

搞唔掂中學其實都有機會搞唔掂HD
HD嘅嘢重深過中學,不過好處係唔會一試定生死,同埋都叫有時間溫書,溫書範圍亦唔會大到離哂譜
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

我覺得讀hd輕鬆過讀中學好多倍
中學chur好多
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

手足呢個sem英文係咪lan3103

想問下你地有冇烈士試moodle quiz同net languages ans
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

中學chur好多

要好成績嘅話其實都唔太輕鬆
不過同DSE比就會輕鬆,話哂DSE係一炮過考你中一至中六嘅嘢
IVE癲極都只係逐個Sem考
邊個話IVE Hea嫁
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

中學chur好多

中學功課、考試可以鳩做,係大專每份assignment、test 都係用分數硬接,一分就係一分
邊個話IVE Hea嫁

sem 1 真係hea
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

中學chur好多

中學功課、考試可以鳩做,係大專每份assignment、test 都係用分數硬接,一分就係一分

中學功課同tests份量都多好多
就算鳩做都仲chur過hd
上到hd真係一身鬆哂
3月都未到,Ive已經賣哂廣告來歛財

我見到我啲學費閃耀中

我都係

閃耀全球
我想問下依家Fd揀Hd 科 係咪可以28號前比左錢之後都可以轉揀咩科
我想問下依家Fd揀Hd 科 係咪可以28號前比左錢之後都可以轉揀咩科

28號之後唔畀轉,直到5月中

28號之後唔畀轉,直到5月中

5月中再轉個陣係點 到依家仲未諗掂
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

中學chur好多

中學功課同tests份量都多好多
就算鳩做都仲chur過hd
上到hd真係一身鬆哂

中學功課根本唔會做
見過有人衰咗其中一份功課冇咗隻A(嗰科冇考試)
有無cs人here?
可唔可以share notes俾我
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

想問下你地有冇烈士試moodle quiz同net languages ans

上個sem我咪幫左你
今個sem求carry
我想問hkdi科岀版設計係點 fd升hd 好迷惘
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

上個sem我咪幫左你
今個sem求carry

求net language ans
依家咁多中學生跳樓

我諗大專都差唔多會出現

chur到爆

上個sem我咪幫左你
今個sem求carry

求net language ans

同求

做group project先
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.味諗到
有冇推介
fd仔準備報HD
1.電機
2.土木
3.諗到
有冇推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞