[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有冇片可以清一清電學concept 例如V=IR困啲
屌佢老母個miss上堂完全跟PowerPoint讀
利申fd eng

上youtube打v=IR啦

老實講 我都係FD上HD
FD喲野其實都唔需要太認真聽
不過其實HD 咪一樣跟PowerPoint
最重要係三五成群去做

學定冇壞 遲早都要識

Keep 住咪可以有機穩入city/ poly interview

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

好想入thei bse幾時先有offer

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

冇計架,邊個叫我個分唔上唔落,3.1X
City 要3.4,poly要3.7
你叫我讀EE我又冇興趣,因為我想做冷氣,變相我要讀BSE
我都唔明,人地civil 有埋HKIE accredited 都只收2.6
同埋聽聞THEI 會set 統一condition offer 2.6(工程科)

City3.4 我3.35面試機會都冇

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

好想入thei bse幾時先有offer

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

冇計架,邊個叫我個分唔上唔落,3.1X
City 要3.4,poly要3.7
你叫我讀EE我又冇興趣,因為我想做冷氣,變相我要讀BSE
我都唔明,人地civil 有埋HKIE accredited 都只收2.6
同埋聽聞THEI 會set 統一condition offer 2.6(工程科)

City3.4 我3.35面試機會都冇

搏下,有機會有interview
讀唔讀 uwe bse topup好

唔知解唔唔解答到你個問題(NLP)個兩科係UClan/UWE
收到風,呢加city 愈來愈收得少IVE仔
City HD>Poly HD>>>>>>>>>>~IVE

year 2表示以你為ive之光

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

巴打可以出去碌下熱門post

我睇唔明

https://lihkg.com/thread/140242/page/1

雖然唔知你搵到咩証據
但係你一條友搵再咁多零零碎碎既野再砌埋一齊可以搵到咁多關係

收到風,呢加city 愈來愈收得少IVE仔
City HD>Poly HD>>>>>>>>>>~IVE

利申fd eng

最重要係三五成群去做

學定冇壞 遲早都要識

我發覺我好多唔識做
dse都唔知點負碌拎個2返黎
利申fd eng

最重要係三五成群去做

學定冇壞 遲早都要識

我發覺我好多唔識做

慢慢黎啦 有心學係好事黎
讀唔讀 uwe bse topup好

唔知解唔唔解答到你個問題(NLP)個兩科係UClan/UWE

咩黎?
利申fd eng

最重要係三五成群去做

學定冇壞 遲早都要識

我發覺我好多唔識做

慢慢黎啦 有心學係好事黎

有喲咩課題分享一下
d test好撚驚
d test好撚驚

今日份電同tutorial好似
btw,下星期冷氣
free rider同呀sir投訴有冇用

唔講就一定冇用

屌佢老母臨交之前30分鐘先出黎whatsapp講野 話記得將個file改名 嬲撚到震
諗住present果時唔比野佢講再同呀sir講
free rider 你老母比狗屌

你唔係理佢講野下話?
你唔畀面我,我唔畀面你
我會講到明佢會0分(事前你成group 要同丫sir投訴先),理得大家日後口阻面阻丫,free rider 正仆街屌你老母。

越諗越嬲

0佢分啦,我會出盡方法整死佢 ,等佢fail

今日present冇比野佢講加事後同呀sir講佢freerider 呀sir話0分左佢

唔講就一定冇用

屌佢老母臨交之前30分鐘先出黎whatsapp講野 話記得將個file改名 嬲撚到震

你唔係理佢講野下話?
你唔畀面我,我唔畀面你
我會講到明佢會0分(事前你成group 要同丫sir投訴先),理得大家日後口阻面阻丫,free rider 正仆街屌你老母。

越諗越嬲

今日present冇比野佢講加事後同呀sir講佢freerider 呀sir話0分左佢

冇比野佢講高招

唔講就一定冇用

你唔係理佢講野下話?
你唔畀面我,我唔畀面你

越諗越嬲

抵撚死,個free rider 有咩反應?
點解教數學都可以教到照note讀?
唔識又串鳩你
唔識又串鳩你

你以為交學費係為左上堂?
其實大家都係買Notes渣
唔識又串鳩你

考試費
唔識又串鳩你

考試費

bse冷氣test有無文字題
呀sir話咩都唔知
想問fd sem3讀幾奈 讀D咩到?
真心讀得好hea 4個鐘堂 3個鐘零58分鐘自由活動
拍完卡 落canteen食完早餐 返埋屋企補個綿 再返下一堂拍卡 轉身走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞