[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Lm
點解啲老師可以咁賤
唔奶鞋底就要注定低兩grade
利申 因為咁低左兩個grade
點解啲老師可以咁賤

真係冇咁大權架咩 最多俾分緊d?

利申 對某位老師都幾串
點解啲老師可以咁賤

利申 對某位老師都幾串

有無人知hd cgpa 2.6 升唔升到i大
non-jupas想升thei civil year3 想問學費幾錢同埋有幾多credits要補

利申:City asso grad

點樣可以直升year3?
lm
點解啲老師可以咁賤

利申 對某位老師都幾串

有 我個科 係全背 自問背到掉轉背都識
考完好肯定自己拎A
就係因為之前得罪過佢 就跌左兩個grade
如果佢係ca壓我分 我根本check卷都無用
lm
點解啲老師可以咁賤

利申 對某位老師都幾串

有 我個科 係全背 自問背到掉轉背都識
考完好肯定自己拎A
就係因為之前得罪過佢 就跌左兩個grade
如果佢係ca壓我分 我根本check卷都無用

點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

但係咁真係唔公平 抹煞左我既努力
近考試前成個星期係度背書
背到即問即答到
我連倒數都無出去
就係因為得罪過佢 我就要成績差?
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

背到即問即答到
我連倒數都無出去

搞大佢啦
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

背到即問即答到
我連倒數都無出去

搞大佢啦

求教學
畢業禮要3.5先有得上台?
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

背到即問即答到
我連倒數都無出去

搞大佢啦

求教學

如果係我 我會衝上department同佢面對面傾
問佢點解唔係a
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

背到即問即答到
我連倒數都無出去

搞大佢啦

求教學

問佢點解唔係a

啲老師成堆都係fd 再得罪佢我呢個sem都唔洗高grade
我都有諗過咁做 但係諗諗下最終會害左自己
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

背到即問即答到
我連倒數都無出去

搞大佢啦

求教學

問佢點解唔係a

Ive d呀sir要屌架
之前話我態度差唔比我去做IA
之後就上佢office拍枱屌尻佢憑乜停我IA
首先道理要係你到先
唔過2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞