[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
d assignment開始黎

test 都嚟

一開學已經有幾個group project
SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

又晒時間又唔知做乜鳩又難高分

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間
SDD 攞M有乜作用
SDD 攞M有乜作用

冇撚用

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間

今日先屌完份project

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間

plan都未整
SDD 攞M有乜作用

on9先花時間落去
柴大普通話還我心姐呀

鏗哥

I大之光

I大之光

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間

plan都未整

Sdd 真係好撚on9 嘈到同啲組員面左左

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間

plan都未整

為左on9 sdd同groupmate嘈 何必呢

test 都嚟

SDD個個最on9

Sdd呢科真係多鳩餘

SDD
晒時間

plan都未整

咁認真做咩
想問下巴打關於報non jupas既野

係咪一定要讀完year 1先拎左個cgpa 後先可以報?

定係有一個 or 幾個sem既成績就可以報?

Sem 4 5其實係咪唔重要?

頭3個SEM 個分拎去報non-ju
之後sem4 5 個分就用黎 meet conditional offer

用哂頭4個sem去報non jupas
咁岩poly deadline係放gpa之日

見sem 4跌咗,用頭3個sem成績去報得唔得
有冇巴絲讀緊中華廚藝學院?
琴日收到email話year3 entry可以去thei個網度download invitation letter ,咁同直接去vtc個網報入學申請有無分別
SDD smart in action
有冇人有興趣一齊搞活動
限TY
琴日收到email話year3 entry可以去thei個網度download invitation letter ,咁同直接去vtc個網報入學申請有無分別

我剩係交左佢email講個封申請表
冇去入學申請個網
係2樣都要做
見封email冇講要上個網

我剩係交左佢email講個封申請表
冇去入學申請個網
係2樣都要做
見封email冇講要上個網

應該唔洗2樣都做 但我係報左VTC果度先 之後先知原來有invitation letter 而家1516唔知做唔做埋好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞