[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
如果thei bse大約收幾多gpa

你有3實收啦
我y1入去冇耐佢抽左我去申請獎學金,當時sem1都未完,所以係拎中學啲獎同成就去申請。去到sem2中打電話黎講批左,有2萬
有條件寫keep住幾個sem gpa>3就y2比多2萬,而家y2尾sem仲未有回音...

利申sem1 gpa 3.2
我y1入去冇耐佢抽左我去申請獎學金,當時sem1都未完,所以係拎中學啲獎同成就去申請。去到sem2中打電話黎講批左,有2萬
有條件寫keep住幾個sem gpa>3就y2比多2萬,而家y2尾sem仲未有回音...

利申sem1 gpa 3.2

咩科
聽日又要9點實習
如果thei bse大約收幾多gpa

你有3實收啦

咁大約2.9有冇機?
有冇人同我一樣好珍惜ive既同學
因為我中學果時係靜到pk
然後retake dse,再因為一d個人問題冇讀返書做左兩年野
到2016年9月正式讀返書,雖然個人都係唔太多野講,但心入面其實好感恩,有一班on99既同學
只是出黎做過野既人先知道讀返書係幾咁幸福既一年事

自己中學d同學真係好多都無咩好感同唔太溝通到
而加無再同任何一個中學同學有聯絡
利申 讀其中一間補助學校
有無兄弟一樣sem4炒一科搞到注定要retake多一年。。細佬我灰到喊。。。

或者
GPA得一點幾係咪可以收皮

你肥左幾多科先會有1.幾?
利申 : 2.65 it狗
上年有個同學0.11真心嚇死我
上年有個同學0.11真心嚇死我

其實唔難
有冇人同我一樣好珍惜ive既同學
因為我中學果時係靜到pk
然後retake dse,再因為一d個人問題冇讀返書做左兩年野
到2016年9月正式讀返書,雖然個人都係唔太多野講,但心入面其實好感恩,有一班on99既同學
只是出黎做過野既人先知道讀返書係幾咁幸福既一年事

IVE PT D老師先正
一齊傾馬傾波 同學又唔寸
係寸無心機既話都唔會讀PT啦

其實都係日校嗰堆,只係 part time 唔會好似日校咁揸得咁緊

邊科it
樓主 gpa 幾多
我記得你好似屯門

今年y2 account 有人3.96 ....
Yr 1 cgpa得2
仲有得追返?
Yr 1 cgpa得2
仲有得追返?

好難,HEA讀算啦
樓主 gpa 幾多
我記得你好似屯門

gpa主要都係睇語文科
樓主 gpa 幾多
我記得你好似屯門

gpa主要都係睇語文科

利申:修6科,4條a,中文b+,英文b ,拉低哂
樓主 gpa 幾多
我記得你好似屯門

2.幾 廢j黎
有冇巴打知有冇得check卷

一科
讀BA係咪冇資格出聲
讀BA係咪冇資格出聲

拎黎呃cert一流
Yr 1 cgpa得2
仲有得追返?

好難,HEA讀算啦

Ba科好難追?

俾錢咪得

俾錢咪得

同lecturer熟既話就直接問佢啦

利申:直接搵civil4大killer甜筒輝check
隔左一陣佢就打電話黎同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞