[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike

Keep 住咪可以有機穩入city/ poly interview

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

好想入thei bse幾時先有offer

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

咁知唔知幾時先開始派offer

應該5,6月

咁遲,嚇都嚇餐死
有冇片可以清一清電學concept 例如V=IR困啲
屌佢老母個miss上堂完全跟PowerPoint讀
利申fd eng

上youtube打v=IR啦

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波

year 2表示以你為ive之光

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

巴打可以出去碌下熱門post

我睇唔明

為i大爭光

沒有這能力

蔣公好波

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

我睇唔明

https://lihkg.com/thread/140242/page/1

雖然唔知你搵到咩証據
但係你一條友搵再咁多零零碎碎既野再砌埋一齊可以搵到咁多關係

發生過咩事
點解蔣公係i大之光

我睇唔明

https://lihkg.com/thread/140242/page/1

雖然唔知你搵到咩証據
但係你一條友搵再咁多零零碎碎既野再砌埋一齊可以搵到咁多關係

有冇片可以清一清電學concept 例如V=IR困啲
屌佢老母個miss上堂完全跟PowerPoint讀
利申fd eng

上youtube打v=IR啦

老實講 我都係FD上HD
FD喲野其實都唔需要太認真聽
不過其實HD 咪一樣跟PowerPoint
最重要係三五成群去做
不過手足爆料還爆料
小心人身安全
BTW,呢加仲入工程?
水尾啦喎
Civil->真係水尾,香港大型機建就起哂,到你地grad嗰陣就。。。
BSE->難升U+就飽和
EE->就飽和
Mech->我唔知
Arch->要求好高,唔到我地IVE仔去諗
測量->我唔知
期餘啲細科唔講啦
做IT狗囉(computer/ electronics),但一定冇女

Building studies 呢?

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇
EE起碼有poly u part time
BSE 一係UGC(得兩間加收好少人),一係就THEI

BSE year1 唔過三點五系咪收得皮

Keep 住咪可以有機穩入city/ poly interview

上年既話穩入polyu

轉其他科會唔會好d?
BTW,呢加仲入工程?
水尾啦喎
Civil->真係水尾,香港大型機建就起哂,到你地grad嗰陣就。。。
BSE->難升U+就飽和
EE->就飽和
Mech->我唔知
Arch->要求好高,唔到我地IVE仔去諗
測量->我唔知
期餘啲細科唔講啦
做IT狗囉(computer/ electronics),但一定冇女

Building studies 呢?

其實科科都難升u

應該咁講
BSE少選擇
EE起碼有poly u part time
BSE 一係UGC(得兩間加收好少人),一係就THEI

BSE year1 唔過三點五系咪收得皮

上年既話穩入polyu

轉其他科會唔會好d?

ee,computer 有機連interview 都唔洗直入
依家sem1 3.7 , 好驚今個sem會比普通話拉低

上年既話穩入polyu

遲下可能會
3.4穩入THEI

好想入thei bse幾時先有offer

thei bse offer 係2.6 真係普普通通都入到......

咁知唔知幾時先開始派offer

應該5,6月

咁遲,嚇都嚇餐死

我2.57,差0.03,好想死
讀唔讀 uwe bse topup好
不過手足爆料還爆料
小心人身安全

但係點解會搵民建聯b隊既工聯會幫手
Sem1 GPA 2都無,肥左兩科
Sem4總算2.88, 唔係科retake得c-可以過3啦
而家intern 份report都唔知點搞 個老師廢無可廢
同讀retake緊科Sem2肥左既,希望檻得過準時畢業有人請,人工唔好太奀
做下野先再讀pt degree

呢個要等過來人答
不過手足爆料還爆料
小心人身安全

存忙之際

我覺得呀下
搵泛民既智真心幫手機會會高d
我驚過一排工聯會唔show你
不過手足爆料還爆料
小心人身安全

存忙之際

我覺得呀下
搵泛民既真心幫手機會會高d
我驚過一排工聯會唔show你

你GPA幾多?

你GPA幾多?

3.0幾

你GPA幾多?

3.0幾

真i大點解唔讀
不過手足爆料還爆料
小心人身安全

解密post個個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞