[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
岩岩check左
3.97
點解啲老師可以咁賤
唔奶鞋底就要注定低兩grade
利申 因為咁低左兩個grade

啲老師最賤嘅係 明明我已經幫佢奶晒鞋底 都整爛個grade
利申 嗰科差啲fail
一晚爆post
GPA 2.85諗緊讀唔讀一年既top-up 慳錢慳時間 可以早一年做野
睇左做gap
岩岩check左
3.97

一晚爆post

一推推20版
點解啲老師可以咁賤

正常出來做野都係咁

你以為床單果D假嫁?

但係咁真係唔公平 抹煞左我既努力
近考試前成個星期係度背書
背到即問即答到
我連倒數都無出去
就係因為得罪過佢 我就要成績差?

搞大佢啦

求教學

如果係我 我會衝上department同佢面對面傾
問佢點解唔係a

Ive d呀sir要屌架
之前話我態度差唔比我去做IA
之後就上佢office拍枱屌尻佢憑乜停我IA
首先道理要係你到先

Ca個分無check assignment根本任佢比分
我都想嘈 但係分數係佢定 好難拗
GPA 2.85諗緊讀唔讀一年既top-up 慳錢慳時間 可以早一年做野

做野算啦 當你讀完人地問你咩學歷

你敢唔敢大大聲話自己大學畢業呀

咁如果第時我份工升跳槽要degree咁點
cgpa得番2.8x
it狗
是咪唔洗報non-jupas

做野算啦 當你讀完人地問你咩學歷

你敢唔敢大大聲話自己大學畢業呀

咁如果第時我份工升跳槽要degree咁點

Engine讀thei抵屌 hkie認咪得
點解啲老師可以咁賤

真係冇咁大權架咩 最多俾分緊d?

利申 對某位老師都幾串

有 我個科 係全背 自問背到掉轉背都識
考完好肯定自己拎A
就係因為之前得罪過佢 就跌左兩個grade
如果佢係ca壓我分 我根本check卷都無用

因咩事得罪佢? 投訴就寫匿名

同佢嘈過
點解啲老師可以咁賤

利申 對某位老師都幾串

考完好肯定自己拎A

同佢嘈過

仲要當住好多人面
點解啲老師可以咁賤

利申 對某位老師都幾串

考完好肯定自己拎A

同佢嘈過

仲要當住好多人面

咁你抵死啦
咁落人面, 人地唔玩尻你都對唔住自己啦
岩岩check左
3.97

1. 請問幾時會放GPA呢?
答: 可致電 2836 1000找客戶服務員查詢
答: 可到已轉換文字為連結已轉換文字為連結已轉換文字為連結已轉換文字為連結已轉換文字為連結已轉換文字為連結https://swsdownload.vtc.edu.hk/swsdownload/

2. 我有心臟病,日日提心吊膽好驚要RETAKE,點算好?
答: 儲定錢,1個CREDIT 190蚊

3. 試我考完了,等左幾日...幾時放GPA?
答: 發問之日,正是放GPA之時,因為你已吃不消

4. 睇GPA用咩瀏覽器好?
答: 唔好用IE

5.睇GPA時店主要求留電話/id card no,點做?
答: 走

6. 重要事項?
答: J數可走,卡數不得不找

7. 睇完GPA之後點
答: 用你畢生演技扮無野發生

8. 師博師博,我想問下2017年邊幾個星座無甘易RETAKE?
答: 處女座 -> 山羊座 -> 雙魚座 -> 白羊座 ,
答: 想轉星座既, 請致電 2836 1000

利申 對某位老師都幾串

考完好肯定自己拎A

同佢嘈過

仲要當住好多人面

咁你抵死啦
咁落人面, 人地唔玩尻你都對唔住自己啦

個次係維護自己利益有乜錯
咁就要禁低我成績?
thei真i大
收幾多gpa
點解啲人有得報考
All pass

如果fd都炒不如走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞