[IVE] I大討論區(5) 出左gpa喇

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
好撚多野做
好撚多野做

Quit 囉
好撚多野做

Quit 囉

好撚多野做

Quit 囉

好撚多野做

Quit 囉

HKU MATHEMATICS = 垃圾

巴打⋯⋯唔使咁激動喎
想問如果fd升hd civil fd 70分平均分up夠唔夠入?
李志青真係撚屌嚟

今次又做乜

花生花生

份水管test難撚到成班炒

有無巴打知舊制Part time仲有無機會升u
而家平均分73左右(啱啱 year4)
完美地被英文拉下75
想問如果fd升hd civil fd 70分平均分up夠唔夠入?

夠入
有無巴打知舊制Part time仲有無機會升u
而家平均分73左右(啱啱 year4)
完美地被英文拉下75

夠啦
有冇人開學申請左 好似係比你去旅行既獎學金
知唔知幾時有結果 果到好似有10000

Tds同ROA 岩岩收到call話中獎啦

想收到OPS同HSBC call

岩岩上myportal睇出左結果 但好似等資助課程既名單
我果個係自資課程 仲未有 希望中獎啦 幫背補下學費

唔該晒巴打你,OPS唔中

呢個係資助課程既list 如果自資課程就未出
Btw你申報果個有冇咩reqirement?

我個programme係有資助

TDS+ROA都中
有冇人開學申請左 好似係比你去旅行既獎學金
知唔知幾時有結果 果到好似有10000

Tds同ROA 岩岩收到call話中獎啦

想收到OPS同HSBC call

岩岩上myportal睇出左結果 但好似等資助課程既名單
我果個係自資課程 仲未有 希望中獎啦 幫背補下學費

唔該晒巴打你,OPS唔中

呢個係資助課程既list 如果自資課程就未出
Btw你申報果個有冇咩reqirement?

我個programme係有資助

TDS+ROA都中

巴打GPA好高同埋有好多活動 ?

FD升HD
你CMA過70基本上你報乜都得
果個政府外出交流團獎學金批左
等學校搞咩團,OK既可能會去
成1萬蚊,有淨落自己袋
成1萬蚊,有淨落自己袋

呢個獎學金要有去交流團個D野先會批
冇去1蚊都唔比
成1萬蚊,有淨落自己袋

巴打gpa幾多?同埋自資定資助課程
成1萬蚊,有淨落自己袋

我YR1,應該同GPA冇關係
我呀sir幫我用FD成績報呢個獎學金

個呀sir話如果去學校D團既話應該會有5000蚊落袋
因為VTC都包左好多錢
成1萬蚊,有淨落自己袋

因為VTC都包左好多錢

我個科資助課程黎
成1萬蚊,有淨落自己袋

因為VTC都包左好多錢

我個科資助課程黎

咩科?邊到睇派彩
Myportal果個?
你fd咩grade?
成1萬蚊,有淨落自己袋

因為VTC都包左好多錢

我個科資助課程黎

咩科?邊到睇派彩

我班主任係搞獎學金呢D野,佢上堂講

遲下會收到信

FD我CMA 69.9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞