【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
有矛盾
一邊講眾志成員用個人身份加入
令一邊講日本組尋求眾志包辦設計工作

到底事實係點
認真 4個鐘出到哂成份稿真係好勁 仲要係咁多意見下要達成共識
我諗最多人係嬲林朗彦喺Facebook邀功
可唔可以講吓眾志喺中間嘅involvement?

如果真係幫到手 咁完全冇問題,但如果只係負責借個名做聯絡就等大家再comment
我幫手答

四個鐘咋
同我回應嘅有咩衝突
Ok接受解釋
唔止呢樣
個陣黃之鋒出黎圍警總單野 佢好似仲未知發生緊咩事咁
我見到今次某部份泛民立法會議員真係做得到佢地要做既野
但眾志係咪應該要思考返自己係以後既社運抗爭入面做返個咩角色
應該係個運動入面做leader 定係做群眾既一部分?
如果係做群眾既一部分又需唔需要咁刻意去讚自己既團隊?
朝日唔俾登公開信,一定要海報形式
你話要組織先落到廣告ok fine呢個接受到
你話design太趕跟唔到大隊都fine
但都唔係所有功勞歸哂俾林生周庭掛
出個po話多謝全體香港人就算 大家都gur啲
點解既點解既盲人都識上連登
push
我幫佢解釋啦
人地生活係平衡宇宙唔知69 612....發生咩事
叫佢設計既時候個腦一片空白
Brain storm 都storm唔到(冇brain點storm
咁做乜del Facebook啲comment?
四個鐘咋 諗唔到咁多 共同進退呀
設計稿件喎
係日本組搵佢地?
定係個人身份嘅眾志成員主動參與?
有矛盾
一邊講眾志成員用個人身份加入
令一邊講日本組尋求眾志包辦設計工作

到底事實係點
ok 接受解釋
但林生處理件事十分差
班眾志打手盲左架邊識覆你
林生之前學中共獨裁del反對聲音,依家就學保皇黨做人肉錄音機 如果你有mon post 希望你思考下自己依家嘅行為同你對抗緊嘅極權政府有咩分別
屌 樓上成堆眾志打手
你地解釋完一輪 都冇回應過
你地憑咩用香港人嘅錢我地嘅力量去攞光環
成個登報事件 無論出錢定出力 全部都係無名英雄
係得你地乜柒眾志衝唔切出嚟攞光環
你地知唔知咁真係顯得你地組織無品低俗

你地唔解釋清楚 我一票不投香港眾志。
無論係個design定內容都冇跟大隊
重點又唔講
仲要自我感覺良好 話自己嗰份最突出
Tag撚晒自己 以為自己係主角
請問啲錢係邊個俾? 係咪林朗彥自己俾?
唔係嘅話就縮番入老母個閪
打少啲飛機啦
設計稿件係日本組搵眾志?
定係個人身份嘅眾志成員主動參與?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞