【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
覺得自己作品是突出的一份,係咪姐係人哋做得唔好?
諗已經夠仆街 講出口真係唔識做人
私怨撚係咁上下
林朗彥你條食屎狗出黎cap光環
哩件係香港人嘅事 你地代登咋
屌你老母
你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文
https://lihkg.com/thread/1264549/page/1
你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文
https://lihkg.com/thread/1264549/page/1
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
辛苦曬。🙏🏻🙏🏻

請各位。 救救香港🇭🇰
請大家用選票踢走班賣港保蝗黨, 嚟緊嘅區議會一票都不能少! 只要9月25號前滿18歲都可以申請, 很多年青人都不知道, 請大家廣傳!🙏🙏🙏
申請表要7月2前到選舉辦事處確實, 並不是已寄出計! 交到泛民的區議員或立法會議員辦事處也可!
📢9月25日前滿18歲都合資格!
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
咁其他各國既設計師又需唔需要開晒名丫
可能人地唔想開呢
係林生開自己名姐
辛苦曬你地
多謝你地
Thanks all
林朗彥:

知自己錯咩未:
1. 設計出錯 得4個鐘唔應該畫圖 專心排版 搞文案
2. 唔應該開Post 為自己落credit 特別仲有其他人出力 + 已經有批評
3. 謙虛少少 就算覺得自己作品天下第一(最突出的一份) 唔好講出口
4. 要虛心接受批評 而唔係為咗"捍衛自己作品" Del comment
5. 要知道呢個係Group project 人哋有份出錢 讚自己都要多謝人
6. 太個人主義 又唔係私人作品 唔係自己覺得好就得 要有交待
Dllm咪撚潛水快撚d回應係咪唔識中文字?
人比人 比死人
能力足夠嘅 反攻大陸都得啦
態度問題
//即係喺呢個時間點,日本組已經自把自為將設計嘅部為外判俾中箭。

喺呢個post之前有個投票post問同唔同意落中箭名,落名當然冇問題,但係冇人話過設計都係佢地負責喎。//

眾志由個人身分加入日本組,日本組搵眾志幫手設計
我接受解釋,得四個鐘,加上日本人做事嗰一套,能夠成事已經係奇蹟,不過林朗彥呢,就唔該你唔好自high,如果呢個project 係我做,我一定會出嚟公開say 個sorry, 始終成件事都係有甩漏,design 、文字未能盡如人意,要虛心檢討自己
Hi
美國版,白底黑色大字就講到重點
佢d 19畫....
咁既質素做政黨主席
yes
如果佢係出PO say sor, 下次做好D
根本冇位屌佢

佢宜家係衝出黎柒
唔屌唔鬆化
隔離追擊po copy過來by神無月巴打

呢個之前有講過,朝日廣告唔可以落信,要海報形式既圖,所以文字有限制

而因為商品說明條例唔可以事前公開最後design,所以問題應該係登報組果邊其實係咪com好左點design同大概咩內容,但林朗彥冇跟到先斬後奏,真係要佢出泥澄清下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞