【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
點解忍咗一日最後都係開鋪,因為眾籌好可能唔止一次,一定要喺下一次之前搞掂件事
下一次都要拜託你哋
姓林嘅有問題我同意
但如果我喺文案呢邊可以叻啲
早啲出到所有嘢、早啲出到共識version嘅話,朝日全版一定可以做得更好睇
唔會令到而家大家咁失望
覺得自己好撚垃圾 對唔住咁多位
唔好將老闆嘅錯覽落自己身上, 不要食死貓
嗰條癲佬好似痴撚咗線咁。

唔撚滿意林生咁臭串嘅,屌下佢本來冇所謂,林生刪留言確實係仆街。

但嗰條友屌到過曬火位,將香港人團結抗敵變成大肆內訌。佢而家所做緊嘅帶起分裂同痴撚線洗版回覆正正就係破壞緊呢份難得嘅團結。要屌林生可以,但咪撚好似舊登個傻鳩洪非凡咁喺呢個解答post 度係咁洗同紅色大字,唔知仲以為林生殺撚咗條友全家咁。

四粒鐘咋,仆你個街,有人肯認頭做就偷笑啦,一做得差就會畀條撚樣同佢啲隊友追住嚟屌,下次臨急臨忙仲有邊個會肯做?

林生FB del comment,意識唔到個設計唔掂仲認叻係愚蠢同唔恰當,屌佢本來都可以理解。但係咪大仇口到呢個地步?同路人嚟㗎,咪好似以前啲某啲打手咁追撚住眾志嚟咬,任何錯事都死咬住唔放,講到佢做咗咩十惡不赦嘅事咁。冇眾志認頭分分鐘趕唔切登,多謝都冇句仲要追住成個眾志嚟屌。痴撚線
唔關你事
大家都明白體諒咁短時間要設計審核搵組織係難
依家成件事問題核心係林朗彥
條撚樣係咁讚自己幾勁幾勁,又delete comment又錄音機
佢先係成件事既核心同最大問題
好多謝你既付出

其他所有野都已成定局,明白有所限制,設計方面亦只能講見仁見智,靚唔靚可以係好主觀既審美

但佢地係 fb 搶光環真係接受唔到!仲要疑似 del cm !!!
你話咩g20個d當樓主解得通

咁四大訴求提都冇提又點解釋 612之後昏迷左
樓主唔該解釋下 咪係到死攬
老闆
好似搞錯左d野
跪求各位手足比d時間樓主,登報手足真係已經做到唔停手無命咁款,連續瘋狂左咁多日,真係需要番d休息。 5am佢哋仲休息緊,我自己都好攰好攰,但係希望大家可以比d耐性

今次登報當中既挑戰同考驗真係多及難到我每日都崩潰,多國語言翻譯,聯絡,記者,報紙,仲有個24小時砌出黎既網站,無窮無盡既deadline, 會有混亂都真係已經盡左力

我相信亦希望聽日大家訓醒,登報組大隊及眾志會再回應大家。大家同路人,為左咁多位有份眾籌, 又或者趕唔切既巴絲,登報組即使爆曬肝,都係為左同一個目標

今次可以成功登到咁多報紙,除左組內成員,我只能說世界有好多好人
無法透露詳情,但真係非常非常感激大家

天佑香港
好感動,辛苦晒
請求大家自學燈滅後路
辛苦晒!
無時間我明,但其實好多野一早有共識,例如五大訴求、G20

可能你地做果陣未有明確既slogan同QR code,但呢d成日提住既野點解你會講到好似無材料寫文案咁

依家就係比人覺得你地浪費左眾籌返黎既錢,仲要自己係facebook打飛機先要你地交代,但交代出黎既就唔係回應緊人地關注既野,你地個林朗彦仲要自high話日本果份係最特別
push
感謝
謝謝
交代得很詳細同convincing

也希望眾志主席負責任,也好好交代為何del message和邀設計功

唔好累到本來有功嘅衆志變被喊打
只有 4 個鐘.. 我接受
非常同意
不如解釋埋點解del post 同拎光環?
時間少做得差都算,仲要吹奏自己好做得野
成件事大把人不計名利默默耕耘,得佢響度個人主義
兄弟爬山唔係大撚曬,佢依家踩其他廣告捧自己,邊個搞分化?
突出?突你老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞