【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

783 回覆
1993 Like 75 Dislike
眾志打手全面進場
自己出po都用fight for 張野就唔識改左個resist
辛苦晒所有係登報有付出過嘅巴絲
係搵眾志幫手?定係眾志成員以個人名義加入?
明知跟唔到成個計劃 唔一早同大家講,出晒街,俾人屌到反皮先嚟交代,我諗依個就係能力問題

同777一鳩樣
效率好高
其他可以唔理

其實講G20 其實唔使要共識

因為眾酬目標其實為左G20

內文有講喎

得個撚tag鬼睇到咩
眾籌大topic就G20點解個poster唔係G20?
另外大家關心既;
點睇林先生同埋好多廣告唔會自己放自己page但你地自己又放?
點解釋?

講到唔想上位又點解要開既咁既post??
當連登仔女同所有金主冇到?
你2個玩晒啦?

G20唔係得個tag呀,內文有寫希望各國政府能夠喺g20帶起香港議題
pish
感謝你們!
其他可以唔理

其實講G20 其實唔使要共識

因為眾酬目標其實為左G20

內文有講喎

得個撚tag鬼睇到咩
另外大家關心既;
點睇林先生同埋好多廣告唔會自己放自己page但你地自己又放?
點解釋?

你2個玩晒啦?

老老豆豆 唔係出名cap哂當自己搞 大家都冇咁慶
明白,即係錯在林彥朗條打靶認屎認屁
辛苦哂有份幫手登報既人
辛苦了
以咁短時間趕起真係好勁
審查需時比較長,咁點解可以設計到咁嘅海報出嚟???唔通呢個設計只係半個鐘就設計完?
但都講句辛苦哂
推返呢個做熱門, 批鬥既過主
但係連G20 Save HK 都無講

當你睇過份初稿,我諗你會嚇撚死

同埋好多野係當晚先有定案,而朝日已經上左

其實個位師傅唔好走上 Facebook 拎credit, 就算 design 有問題都冇人會講野。。。

design . layout 真係次要,靚唔靚真係見仁見智,我唔太在意

但我想知初稿有冇四大訴求

四大訴求都冇???

萬言書咁撚樣
始終得4個鐘

與其話能力問題,其實係品味嘅問題
呢家野冇得講,只係設計組唔好彩信錯人。

4個鐘,要搵個專業人士立刻得手做野都好難吧…
與其話信錯人,我認為係果下搵唔到合適既人

有少少智商都唔會用呢幾隻英文字啦下話?
辛苦了
做得好好
內文有講喎

得個撚tag鬼睇到咩
另外大家關心既;
點解釋?

你2個玩晒啦?

老老豆豆 唔係出名cap哂當自己搞 大家都冇咁慶

冇人回
當睇唔到
推返呢個做熱門, 批鬥既過主

係批鬥林朗彥拎香港人錢自high
明知跟唔到成個計劃 唔一早同大家講,出晒街,俾人屌到反皮先嚟交代,我諗依個就係能力問題

同777一鳩樣

一係咁一係出唔到街 你自己揀
人地講到明得4個鐘能力有限都盡量揾方法死掂佢
點解唔可以屌小陣
香港人可唔可以共同進退 唔係有事就屌隊友
係搵眾志幫手?定係眾志成員以個人名義加入?
2. 日本登報事件 Q&A

Q: 點睇香港眾志林朗彥利用是次文宣行動為個人主義
「作品能刊登在日本報章上,感覺實在太夢幻,有幸參與到這次的設計工作」

Q: 點解香港眾志林朗彥仲要龜縮唔回應 仲要del FB comment?

我知通心粉巴唔會答到 多謝巴打比出客觀資料以正視聽
亦都知道巴打anonymously真心扑心扑命為香港

所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

個post咁多眾志打手,佢地扮睇唔到架啦

班眾志狗真係當睇唔到架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞