【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
屌擺明班眾志打手消毒啦,咩都一句分化就想推走件事
你都辛苦
唔使幫佢兜啦
你唔係就好

你自己都答唔到做乜4am走去話人地唔理你匿埋
你睇清楚係咪林生道緊歉先
當事人果件食屎狗林朗彥岩岩重係facebook錄音機咁貼依個post呀
本身諗住同路人算啦唔出都出左都無計 好彩仲有好多有能力有心既巴絲打做野覺得批評有問題既人唔該自己上去大設計師fb睇下佢打篇文 完全感受唔到係為緊香港出力 整係打晒j話自己份野突出 好榮幸個設計出到街發完夢夜晚野完餐睇到真係火都黎埋希望同我一樣咁嬲既巴打訓醒會冷靜返集中返係黎緊幾日行動上面
因為係正常人既諗法羅
(按錯正評我屌)
Sor我習慣夜訓呢層我on9咗
但我睇巴你係明事理
你上佢fb page就知佢robot式覆機
巴打
如果我頭先啲comment惡得滯令你唔開心
我同你道個歉,對唔住,唔好意思
眾籌呢件事其實發生得好突然,基本上臨急臨忙捐完錢好似已經塵埃落定咁,亦可能係我冇做好research冇幾時跟上大家嘅招募訊息

我由此至終冇覺得眾籌組有做錯任何嘢
如果我頭先發言有波及或者遷怒到眾籌組,令你地難過,我再次講聲對唔住
我頭先係有好多批評,我唔會收返因為我係發自內心覺得有改善空間
但我完全明白眾籌組係有限嘅時間同人力之中已經出盡全力,甚至你地俾任何人都更想做好,由頭到尾我都冇覺得你地有錯
我嘅憤怒係源於香港眾志林先生衝出黎打飛機同拎光環一事,完全係嬲佢嘅行為
希望你地唔好誤會,如果有唔小心波及或者傷害到你地,好對唔住
多謝你地嘅付出,希望你地多啲休息,照顧好自己嘅身體,我地再一齊發夢野餐
因為由11點幾del 完post 都冇回
或者貼條19 link 當回左
上面五味冰火仲屌我
真係onL9
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
合情理
聽朝佢再唔出聲咪開火
唔駛訓咩
辛苦哂你地啦

請繼續一齊為香港抗爭努力!!!
早d休息
其實邊個唔想件事好
下 林朗彥依幾個鐘都係到del人留言
見連登群情洶湧del留言又比人屌就推文宣組開post
再錄音機咁狂貼依個post覆人,都唔道歉唔del post
你同我講佢訓撚左,我地唔體諒佢?
佢訓撚左既依幾個鐘佢咁得閒del留言同覆人既

當中的確出左好多問題,但真係太急太趕兼第一次搞,希望大家諒解
我自己都有做錯判斷令某d野delay左幾個鐘,好彩手足們趕得番
亦有人將部分資料掟上fb而要花額外既時間上去處理,亦間接令韓國其中一份登報炒左車
已經連續3日訓4個鐘,而因為呢單野好有可能變成第4日,大家等登報組大隊訓醒再講啦。
冇人屌你,一路屌緊姓林嗰位
我發現有眾志打手消毒攪緊事
明明個個屌緊姓林果個
又屈我地分化又話我地屌文宣組

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞