【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
咁真係解答唔到嘛
落名個post又唔講埋眾志設計
從來都無講過係眾志設計,只係話眾志落名
原來而家變前左眾志設計
佢都係咬緊果樣野既(好似係)
你岩岩話我毛我嬲姐
我又唔會等到佢唔訓
聽日唔回應唯有繼續屌
有好多其他po要睇唔想係到圍爐但林乜9一日唔回應一日都會繼續推
原來而家變前左眾志設計
個個出嚟幫手嘅 唔理野餐好定文宣好
都唔會出post多謝自己 喺度打飛機拎光環
根本係亂源,成件事係佢搞起

=================
同場加映大台打手證據
正解!!
原來而家變前左眾志設計
Hi bro 麻煩搵專人解釋下飛機事件
無諗住解釋, 見到有人解話就freeride左人地篇文當自己既
同一字不提個廣告係眾籌得黎而強調個人主義作風如出一轍

除非佢係樓主喇
感激巴打努力
公道講句,朝日呢張係柒
但拍落成堆登報到就淡化左
國際角度睇係一堆全球登報入面其中一張,而呢張最柒咁解
我只可以講,好在唔止登一張
從成個運動嘅角度睇,又唔可以話浪費晒啲錢,起碼係登報數量加一
只可以講,呢張係最唔抵
唔係。
真係忙左好耐,唔係個個兩點仲未訓,希望諒解
我好多謝自己有捐錢
原來而家變前左眾志設計
唉其實雖然我鬧設計鬧得好嬲
(實際上亦真心覺得個成果真係好差)
但我都明白四個鐘係真係強人所難,我覺得眾籌組係冇錯,亦好多謝你地

但個問題係,如果個設計差真係因為時間短,我會體諒同理解眾籌組趕時間/能力有限/一時混亂而導致呢個結果
畢竟大家都係一個普通香港人,冇收錢甚至自己請假捐埋份糧出黎做義工,為咗香港好而勇於付出做得好辛苦,成果真係未必控制到

依家個問題係啊林生打晒飛機講到咁有「設計理念」,拎晒credit
俾我嘅感覺係
成果差係因為佢個人想凸顯自我風格打飛機
所以浪費咗所有人嘅心血同期待
大家出錢出力搞咁多野點知俾佢一鑊熟,坦白講係覺得好唔抵甚至好撚委屈
其實要解決個問題好簡單
剷post+沙冧
其他designer都無跳出黎claim credit, 眾志亦唔應該
Q: 為何要找眾志幫忙?
A: 由於眾籌團隊當時仍然處於籌組的最初階段,設計組尚未成形,長篇文稿仍在撰寫中,故尋求眾志協助設計稿件。

捐得錢既我相信都唔會care邊個設計
得嗰四個鐘
有人認頭做已經還神
得你喺度屌眾志設計大家都知咩事啦
食屎啦你
識唔識字?
3d (ago)
因為眾志係今次登報做晒聯絡同設計呢兩環
3546個

你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文
https://lihkg.com/thread/1264549/page/1
辛苦晒
辛苦哂!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞