【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
Cls效率香港人世界第一
1.希望文宣組唔好再同眾志合作。
2.眾志請出來道歉交代。

你哋係唔係自我感覺太好,以為圍住你既人話好就係好?
我身邊好多日本人都話睇唔明張報紙。
究竟係日本人朋友日語能力有問題定點??
或者你哋係日本做下街訪先?

可以既我真係寧願你哋留返啲錢去救義士。
有冇睇過美國版廣告?
純大字都講到我地四大訴求

條撚屌仲要拎光環
其實外人角度會覺得好似無人應,無派代表
但裏面做緊野既人根本唔會有時間上連登,好似野餐人士咁
知易行難…下次可能要搵個人專門負責各組聯絡同發佈
入到嚟見到啲淨係識批評嘅回應真係好撚sad
老實講,tg gp入面有好多仆心仆命嘅手足
第一次登海外報紙、仲要全球性咁登,我初時都係一邊諗住未必得,一邊因爲唔甘心香港人就咁就輸而垂死掙扎,做到啲乜就盡量做,希望一班人嘅努力可以令到奇蹟出現
最後真係成功咗,我開心到喊
唔係講笑
上面齋屌嘅巴絲,你地可能唔明
呢次登報活動真係好大挑戰,有啲位做得唔夠好要改善,無錯,你地講得啱,我地都好同意
但我好肯定當時每個手足都係用自己條命、嘔晒所有心血出嚟盡量做到最好
態度可唔可以好啲?
可能我太攰,見到我地嗰幾日忙到狗都不如,而家仲要俾自己人用惡劣嘅態度對待,真係喊咗

好撚sad

努力咗咁耐,大家都攰,對住自己嘅手足可唔可以溫和啲

我知你地想有更好嘅成品,我地都想

如果你咁叻、咁有心,點解一開頭23號出post招人嘅時候你唔入嚟幫手?初時真係好撚缺人啊屌

如果你地一早入咗gp,你地話成件事會變得幾好
而家出左事,人呢
你哋話FULL咗呀

同埋D人屌林先咋
又係你

內容問題入眾志數好似唔太岩
設計就話姐
屌緊佢拎光環wor
Rational檢討成件事有曬分析
同鳩屌洗版睇人仆街
大家有智慧分得到的
辛苦!!
公道講
之前係連登有一堆人話想入組但無contact…可能下次搵個人專門負責contact同聯絡會好d
問左你地話夠人唔比入阿如果可以我都好想幫手
下,佢facebook mon緊post喎
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
4am啦
你一係三毛一係傻既
先會呢個鐘數問人去左邊
眾志就唔好屌啦
屌就屌林朗彥
眾志一定要回應
下 林朗彥岩岩先facebook錄音機咁貼依個post覆人喎
我一定係3毛先至會係一開始個眾籌po指出個日文初稿係錯 一定係3毛我先會想幫佢改
唔好郁d就屈ok?
佢有心嘅 呢個post就會係自己出
文宣出左po滅火你又唔滿意

而家4am啦
邊個會4am出press丫(除左而家既政府)
辛苦晒咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞