【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
由佢出左黎攞光環果下文宣組都應該講啦
如果佢有承擔,應自己落台負責。依家同濕鳩政府一樣貪戀名位
只能說搵左個普通人而唔係搵designer既結果
呢樣真係佢7左d
咁高調得佢一個,大家都低調
咁先公平,可以一次過出晒所有出過力嘅巴絲嘅名,俾返個光環佢地
搞撚到好似眾志代表哂咁撚樣睇到把撚火
咁都要睇大家反應
如果反應係無野咪唔駛滅火羅
而家炎上咪要回應羅

都係果句,無人有預知能力,唔好事後孔明
同意
眾志去咗邊?叫搞眾籌嘅巴打出嚟擋,自己就匿埋
你點知其他人想開名
應該有人未必想
真係忙到仆街既時候係連登都無時間睇,唔好話fb,唔係岩岩碌連登我根本唔知林生做過d mud 麻煩大家等下啦,好多人通左好多晚頂
佢自己冇承擔,你地繼續攬只會害咗佢
仲記唔記得9/6係咩事令你走出黎?

與其用精神、時間狙擊
倒不如忍一忍口,好好休息,打埋場仗先互屌啦
燒著左先黎滅火
而唔係諗下點樣唔去比佢燒著?
講真林乜彥出po後已經即刻有班巴絲嬲緊
係佢一路唔回應先搞大左件事
搞到依家咁既地步 佢同文宣組唔需要檢討下今次既處理手法?
唔關攬唔攬事
我講緊既係一般做野方式
正如出黎做野,公司都係出事先會出黎宣佈,無野就唔會特別搞
而家佢地exactly 用同林鄭同一種手法做野
唔公開唔聽意見比人屌咗幾日先出嚟解釋
Sorry但好難唔嬲
公開道歉囉fb hide人留言做咩
更危險係扮民陣打手屌眾志
咁就輕易一箭雙雕
促請林朗彥向公眾及眾志交代致歉!
https://lih.kg/1264667
佢地要儲齊人商量加埋出呢篇滅火po既時間已經夠d火燒得好旺
而家又唔係個個24小時 mon住連登
而且而家炎上速度係好快
我哋已經忍咗一日先至爆你, 好撚俾面
一句冇跟開 就當無事
係呢個po之前 都已經有唔同質疑既聲音 只係唔大
如果佢地派到一個代表講一句成件事已經好唔同
呢件事處理方式上做得好差係事實
但唔否定佢地既努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞