【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
林朗彥今次真係幾突出
原本無人識佢
突出到本來想算鳩數,但佢衝出黎拎credit就要追究一下
鬼唔知時間少咩
謝謝解下
希望大家可以體諒,咁少時間做咁多嘢實在係好厲害
實在非常感謝大家
認同
分化呢兩隻字真係可以任搬龍門
要屌既,其實可以係FB 屌姓林既,或者去眾志FB 。
現在報已經登左,有D人係度留言唔係感激四個鐘內做得成呢件事,反而屌文宣組仆心仆命個班巴絲,係咪搞錯左?
所以犯咗咁多次錯 都從來無人要問責
我已經無訓22個鐘頭,等我最後補充多些少

我地開始既時候已經太趕亦都已經太遲
即使巴打覺得好早已經定好既5大訴求
其實到個英文draft finalize既時候
(無論係5大定係3大訴求都討論左好耐)
已經遠遠超過左日本交script既時間
from 前面既post所知,
日本係呢方面審查都非常嚴格

希望各位手足唔好指控我地登報組浪費眾籌資金,好多好多手足真係已經博曬命想去做好呢件事

我已經無野可以補充,希望大家相信登報組,我已經唔知點樣可以要說服大家 只求大家相信我哋既付出既sweat and tears, 血與汗,絕無私吞亦會有專業人士處理款項

未來仲有野餐要去,還請比我病假一日
大家今日加油
條傻閪而家淨係識得喺自己facebook不斷貼呢個post條link去回應😅
多謝你地
其實冇人怪登報組,時間緊迫好值得體諒,完成左mission impossible 真係好勁
但好多人都冇預計到眾志除左落名仲會設計埋,屌既巴打矛頭都係指林生邀功同del cm,而唔係登報組
叫佢登頭版向香港人道歉

再上fb直播切腹
護主唔撚洗曲喎你咪直接講佢delete comments 唔聽人意見同共產黨一樣既行為而冇需要道歉囉
無曲過 佢口頭上道歉有撚用咩
你答我林鄭道歉有用咩
意見接受 態度照舊
跟本唔死都無用
佢點都要付返少少代價 退出眾志
辛苦你地就真
大家都知時間少,所以起到貨簡單交代到已經好夠

依家主要係針對林生衝出黎打飛機呢一點
本來無人講,但依家一呼百應就係因為佢係自己facebook攞credit
而家個心情同交稅畀港共買裝備打示威者一樣
辛苦了
屌 無啦啦又有個傻閪出黎搶光環
我驚影響到啲人對下次籌款嘅信心
下次再開都會照捐
我捐都要寫撚明
唔係捐俾香港眾籌主席林朗彥
Push
有需要既一定會繼續課金,各大頭版其實都做得好好
唔會因為林生一個就拒絕以後既籌款

但以後真係唔好再比呢件垃圾搞,做得差反省下都無仲攞credit,籌款唔係為左比佢自high囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞