【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
A: 因朝日審稿要求極度嚴謹,需時亦比正常長,故未必能趕及在Deadline前細緻地擬定並校對公開信

時間唔夠係應該體諒, 但係樓主冇講唔得喎
設計稿件係日本組搵眾志?
定係個人身份嘅眾志成員主動參與?
左手交右手
ching可能我太大段你睇唔清楚我意思
我知道唔可以登公開信
我係話佢海報標題寫得好撚差

我係想講

就算全版報紙得一句No Extradition to China寫清楚
其他乜都冇空白一片

都好過依家有把莫名其妙遮莫名其妙警告牌莫名其妙we resist for what we deserve啊
G phone圍狗總老老實實冇咩問題
621個下大家聽到立會政總落閘都迷惘
佢提供到方向都ok
所以一單還一單
但林生呢單冇撚得拆架啦
唉收貨了 算啦 都登咗報
強烈要求解釋林乜9 fb打飛機事件同中箭page打飛機事件

屌我想訓覺呀鍵戰左一日
推,多謝你地既努力,完成左仲要咁詳細去解釋返比大家知
好感動
辛苦曬admin
咁短時間做咁多野
已經做得好好
有啲嘢你地控制唔到
我地明白咩事就得
多謝眾志一早俾香港人認識到你哋嘅處事手段
呀林朗彥條撚屌有mon post架喎
不分化 不割蓆
大家唔好再嘈啦
得4個鐘算係咁
即係眾志成員中個人身份加入左之後
話可以尋求眾志幫手設計
然後日本組再尋求眾志幫手設計
ok accepted
能力不足一件事, 攞光環又一件事, 叫佢del post喇
香港人係就係錢多
但都要使得明明白白 安安樂樂架
你話眾志籌款落廣告 fine我由你點出都得
但而家係香港人籌俾自己落
你只係借個殻俾香港人都搞咁多野嘅
你真係唔怪咁多人會唔gur
樓上班眾志打手都扮哂盲消緊毒,你重想林朗彥條賤人會覆你?
唔對題(g20 etc) 唔知爭取乜野 口號冇頭冇尾 再加一個代表唔到今次運動既雨傘icon
以上同報社要求格式有關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞