【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
時序應該係咁
眾志成員以個人名義加入日本組先
搵到冇組織好搵先搵眾志幫手
事實證明呢,真相大白之前真係唔好跟車太貼
大家下次睇定啲先評論啦
push

有澄清就好
//由於眾籌團隊當時仍然處於籌組的最初階段,設計組尚未成形,長篇文稿仍在撰寫中,故尋求眾志協助設計稿件。//
我唔會同拎光環嘅人共同進退
咩叫無跟到成個計劃?
日本版出既時候個計劃都未存在,freedonhk都仲係好初步

只係佢地無代入外人角度去諗,呢個位係抵屌
喂個post真係解話果班眾志打手黎架?個個都盲左既
pushh
但林乜彥都係柒
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
萬言書入面有冇提到四大訴求?你簡化都冇可能簡到連四大訴求都冇呱?究竟係任何一個稿係有四大訴求?有乜原因係連四大訴求都消失?例如報社唔畀?

乜野文法錯,靚唔靚,落邊個名真係次要,但都要切合眾籌個主題
我只係想登報組 clarify 返呢點
解釋Post睇左,搞手辛苦晒,多謝你地
但係林朗彦真係垃撚圾,qrcode未準備好唔係design成咁既理由,能力不足就讓俾其他人做
"在全球眾多一致的「Stand with Hong Kong At G20」的廣告中,日本版是稍為突出的一份。"
"作品能刊登在日本報章上,感覺實在太夢幻"
由佢個post呢兩句真係睇得出佢係度沾沾自喜 咁嚴肅既事上面搞個人主義都係要仆街死
有班打手會話登報組好辛苦消毒架啦,屌你老母連主旨都唔清唔楚
我唔打算事後孔明

四粒鐘我真心唔要求咁多了
有矛盾
一邊講眾志成員用個人身份加入
令一邊講日本組尋求眾志包辦設計工作

到底事實係點
有矛盾
一邊講眾志成員用個人身份加入
令一邊講日本組尋求眾志包辦設計工作

到底事實係點
G20 4大訴求你趕時間應該即刻諗既係你想爭取啲咩掛?
點解捨易取難
我都追擊到好攰但求你地解釋下林乜彥個飛機po同埋你地中箭個飛機po淨tag所謂既女神同林乜彥係咩意思呢?
你答完既話我應該可以收聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞