【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike

我們=日本文宣組,唔係眾志

不過佢自己衝出黎扮代表所以俾大家屌
而且已經有文宣組出黎話自己寫文案寫得唔好
你又想扮睇唔到?
link?
文案=呢個廣告?
btw點解釋佢最先個fb post用fight, 之後又改返resist(冇逗號)
link:

文案=內容,主要係講文字上的內容
咁你問番文宣位巴打
我無任何權力代佢地回答
Push
希望你可以睇埋點解有咁大班手足會咁嬲先,好嗎?

促請林朗彥向公眾及眾志交代致歉!
https://lih.kg/1264667

希望你可以睇一睇先下定論

就算幅poster 柒左,你話時間唔夠,Ok 咁當係我地唔好彩買左次貨

1)無大台運動唔需要個人祟拜,佢就打飛機拎光環
2)del 反對 comment

我地都唔想係度拖太耐時間
出黎答呀
巴打係韓國登報一員?
希望你可以了解我地點解咁嬲
如果你有方法聯絡到條契弟,麻煩你搵佢出黎面對
林朗彥回應未啊!
巴打明白你哋辛苦同好趕,想請教吓廣告文案是文宣組負責,定係眾志(林朗逸)包辦?因為林朗逸話所有文字內容係文宣組提供,佢只係設計。

(請參考#755)
即係話條友知道連登叫佢改resist做fight, 但佢唔改呀!
廣告內容定公開信內容?
咩公開信丫?你有冇追po架到底?
由頭到尾講緊出街呢份廣告
林生 學下點做design啦
你係咪私怨到無左理智?

人地文宣都講左,好短時間睇唔晒連登咁多意見
同埋點解你咁想clarify,唔自己上去reply番果位巴打問清楚?不停係度reply我個msg?我又唔係文宣

根本你由頭到尾都唔係想搞清楚件事,你只係想搵位鬧眾志同埋發洩
辛苦晒大家
直到呢一刻
林朗彥都係無回應過眾手足
一路都係靠此post 推卸責任

請你睇埋點解仲有咁多人未接受到

促請林朗彥向公眾及眾志交代致歉!
https://lih.kg/1264667
仲有眾志打手
好多人冇睇來龍去脈,同埋我地點解屌林生

好多人睇完就推,所以我特登覆返佢地個留言,等佢去了解

上面位絲已經去左隔離推
其實呢件事係眾志一齊幫手,大家都無義務性質,多謝每一個有份幫忙既,有不足之處咪檢討,但無謂責難
我地唔係怪責其他手足
要責難嘅係林朗彥主席
佢一個人都獨吞功勞 同用公家錢幫自己響朵
而且眾志操縱日本組嘅討論過程
所以先俾人洗fb
之後佢仲刪留言
再用林鄭式嘅錄音機回覆就算
仲要原來林朗彥
以前黎汶洛用大家捐嘅錢俾錢佢搞破折號
佢都係身有屎
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就屈人分化幫眾志消毒
借個位

我一開吹水區,已經見到無數既post都係關於想尋死
各位巴絲真係唔好諗咁多呀,我同大家一樣都好失落
如果你地真係好頂唔順既,不如入來呢個tg gp,我
地一齊面對啦
https://t.me/joinchat/KVqQTxPKuulibHHUoGW-Dg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞