【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
試下fb較all comment,唔好淨係show relevant??
咁洗唔洗開post多謝自己?
有功就邀 有鑊就射波
當文宣組condom
係fb睇到話人地其他國家既文宣組話可以落番designer credit
但人地designer話唔係商業野(唔記得exact wording) 唔洗出credit
呢條友就衝出黎攞光環

我無贊成過佢攞光環既行為
你睇晒成個po,我有邊句留言係有贊成過/叫人唔好屌佢攞光環?

我只係覺得一堆人見到眾志,就開始乜都入佢地數,拉埋周庭落水
而明明由頭到尾要屌既只係林生
對唔住大佬!原諒我!!
Ok
咁佢個打飛機po都係贊自己個設計姐
人地文宣都出黎講番件事係點
亂屌只係對文宣組更不尊重
眾志同林朗彥e+ facebook del人留言同block人
林朗彥尋日零晨找到文宣組開post即係2邊人有聯繫啦

一開始全部巴打講明唔可以比眾志做政黨宣傳
e+變成點大家有眼睇到,咁多人嬲到仆街
惟一直接聯繫到佢地既文宣組唔洗出聲?

屌你老母點唔關文宣組事呀,點解變左眾志政黨宣傳
多謝你地 辛苦了
4個鐘完成不可能任務
羅馬非一天建造,因為冇香港人
咪spin 去文宣度先,ok?
你戇左?當時佢地話要找眾志,全部人講左唔可以比眾志拿香港人錢做政黨宣傳
e+林朗彥facebook做過咩同請廣傳大家有眼睇
林朗彥重零晨找到文宣組開post
文宣組本身把關不力登報淪為眾志政黨宣傳已經未屌佢地
e+得佢地係當事人聯繫到眾志同林朗彥又唔撚關佢地事呀?
我e+懷疑文宣組內部成員本身都係眾志仔添呀

當初係文宣組拍心口話眾志只係借個名
大家講個信字
依家佢咁樣借件事宣傳自己同個黨
一係佢反口一係就文宣組容許
咁到底係邊一樣?
依家唔係我地要搞文宣組
係林大設計師面對所有質疑都係貼呢個post 當回應
咁依家文宣組係唔係決定硬食先?
根本e+文宣組都難辭其咎
點解會容許到眾志拿黎做政黨宣傳
重要到e一刻都無任何表態
眾志同林朗彥e+ facebook del人留言同block人
林朗彥尋日零晨找到文宣組開post即係2邊人有聯繫啦

一開始全部巴打講明唔可以比眾志做政黨宣傳
e+變成點大家有眼睇到,咁多人嬲到仆街
惟一直接聯繫到佢地既文宣組唔洗出聲?

我接受內文解釋
但眾志啲人,糸FB糸甘 credit 自己,又唔 credit 巴絲打,大佬大家的錢來,唔洗開口同全世界講,我有份,我主導。頂。。
唔好同我講分化。
他們不是我同路。。佢 d行為同建制無分別。
個「//」係quote咁解喎
1.佢果句“我哋”係copy番文宣組段聲明,唔係指眾志

2.當時有好似佢咁,share link同進度既page/fb acc唔止佢一個,駛唔駛逐個搵出黎嘈佢地拎credit?

私怨撚唔該收收皮
私怨撚是盲的
辛苦曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞