【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
我完冇興趣攻擊眾志,我想知點解「四大訴求」消失

大家係為左四大訴求參與眾籌,可能有特別情況令到個廣告帶唔出四大訴求,我真係體諒,但既然通心粉Ching都出黎交待,可唔可以交待埋呢個咁重要既疑問?

我留埋呢個post 我唔再留,以免畀有心人分化,希望通心粉Ching睇到。
其實日本組都講得幾清楚
form緊日本組果陣,眾志成員以個人名義加入
之後日本組內出唔到設計組,日本組再搵林朗彥出設
真係冇衝突架喎
解釋得好清楚,負責任
呢幾日真係辛苦曬你地了
洗唔洗好似林先生咁開個post 多謝自己遊行 多謝自己圍政總?
No Extradition to China

因為

"日本版是最為突出的一份。"

"我們不論在文案,抑或視覺上,都可以用上相信更能傳達給日本一般民眾和年青世代的手法。撐著雨傘抗爭的臂膀,應該是日本人對香港社會話題最深的印象。在日本報章內頁普遍只能印刷黑白兩色的情況下,抓住眼球,盡量表達香港身處的危機和張力,是這次設計的要務。"

"作品能刊登在日本報章上,感覺實在太夢幻"
半野三點得番堆盲既分化撚係度

同一條問題
紅色大字問十次,人地答完又再問,博新黎既俾佢地誤導到

又係呢d招數
屌林乜彥還屌 但唔好屌埋義務幫大家嘅文宣
4個鐘無前例參考之下完成所有嘢 要感激
冇人回覆我既問題
(飛機問題)
而家感覺就好似林鄭記者會咁問非所答...
你去訓啦
半夜得番分化撚同三毛
我好希望你唔係其中之一
/設計隊伍仍未組建好,公開信文稿仍在撰寫中,此時眾志成員以個人身份進入日本組協助, 見未有人開始籌劃設計事宜,於是提議負責設計工作,並由於時間緊迫而馬上開始準備。/
...
/由於眾籌團隊當時仍然處於籌組的最初階段,設計組尚未成形,長篇文稿仍在撰寫中,故尋求眾志協助設計稿件。/

眾志由個人身份,變左正式眾志身分
DQ周底之後想選都冇得選啦
對家訓左啦,而家幾點丫大佬
文宣一定要多謝架啦
你岩但佢地分批開post J
借問聲咩叫we resist for what we deserve
我比佢del左comment阿
喂屌你老母唔好咩都諗住話人分化就消到毒喎

林朗彥點解係眾志同自己專頁講撚到全部係眾志既功勞呀
解釋啦屌你老母
屌還屌, 冷靜少少好喎
其實林先生del post 話接受批評就完
唔係打完飛機 又Del 負評 浪費哂登報組D心機
/設計隊伍仍未組建好,公開信文稿仍在撰寫中,此時眾志成員以個人身份進入日本組協助, 見未有人開始籌劃設計事宜,於是提議負責設計工作,並由於時間緊迫而馬上開始準備。/
...
/由於眾籌團隊當時仍然處於籌組的最初階段,設計組尚未成形,長篇文稿仍在撰寫中,故尋求眾志協助設計稿件。/

眾志由個人身份,變左正式眾志身分

象徵式落名同設計稿件好大分別個喎

果條 嗚呀 分化撚選擇性失明咁亂推po
呢段要不段push俾人見到
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
多謝文宣組的勞苦, 多謝曬出嚟解畫

我覺得如果林朗彥出嚟解畫 連登仔就冇咁慶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞