【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
從來都無講過係眾志設計,只係話眾志落名
原來而家變前左眾志設計
公關組真係救咗好多火

原來而家變前左眾志設計
唉ching唔好再copy佢打飛機篇殘精啦,好撚臭好想嘔
我嬲到睇咗十萬八千次,越睇越嬲
開頭見有批評就刪人留言,見刪唔晒又開始覆讀機
戴起光環唔想除,死雞撐飯蓋
本身見gphone一出冊就衝出黎幫手啲印象分係咁升,依家又搞啲咁嘅嘢出黎
話我偏激又好話我乜都好,我呢世人真係以後一票不投眾志,辜負晒啲期待
push
原來而家變前左眾志設計
原來而家變前左眾志設計
Proud of you all
原來而家變前左眾志設計
辛苦哂!!!
民陣打手 嗚嘩出咁多個post搞中箭搞分化 我屌你老母~
登報係想表達香港人嘅訴求
你出文不停 我我我
Focus 喺自己度,拎credit
大家咪唔gur囉
誤會左佢我認衰
但見佢人地有乜問題都copy n paste呢條 link俾人就算
我又開始覺得嬲嬲地
呢條友係咪無腦?

咁要4個鍾設計? 已經好100倍
你個design是最為突出的一份?
唉 成篇文十足十廣告人做完project 係FB show portfolio 咁
原來而家變前左眾志設計
好多謝我有參與遊行,好多謝我有圍政總,多謝大家
你地竟然可以咁短嘅時間就完成到呢一件事
如果由你地去做政府官員,真係唔敢想像香港會比而家進步幾多
好癲 四個鐘起好
叫日後做marketing 嘅人情何以堪
唔通係你功勞,搞分化就係你功勞,dllm
接受你地搵眾志

接受唔到眾志 del comment

anyway 巴打好波
每一位有幫手嘅人都勁揪
冇經驗第一次
兩日之登十幾間報館
絕非易事
有少差錯
無傷大雅
瑕不掩瑜
唉算你啦
啱啱睇到份報紙就嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞