【眾籌登報 G20】交代日本登報事件

784 回覆
1993 Like 75 Dislike
辛苦團隊所有人
[黑色五毛警告] 好多新會員空ac 上黎洗太平地
https://lih.kg/1262038

del comment無跟開唔知咩事
應屌則屌無問題
但上面條友洗版洗到咁我覺得有d野
小心為上
食屎啦你
識唔識字?
3d (ago)
因為眾志係今次登報做晒聯絡同設計呢兩環
3546個
又盲呀屌你老母
感激
食屎啦你
識唔識字?
3d (ago)
3546個
講出事實同疑惑都叫亂源,咁同共產黨解決提出問題既人有乜分別
食屎啦你
識唔識字?
3d (ago)
3546個
你咪做覆讀機啦我係佢fb度俾佢覆讀過啦
睇到我火遮眼屌佢老味
我話佢就算係自由發揮都發揮得好撚差仲要攞彩啊
設計個莫名其妙遮莫名其妙警告牌莫名其妙we resist for what we deserve 完完全全係莫名其妙啊
屌咩本身已經冷靜少少又覆讀我
狗官上身啊依家
大師你4粒鐘發揮比我睇
咁求你地有人聽日解釋唔好學林鄭
不勝感激

但見到林生仲未訓不停機械式回fb..
即係喺呢個時間點,日本組已經自把自為將設計嘅部為外判俾中箭。

喺呢個post之前有個投票post問同唔同意落中箭名,落名當然冇問題,但係冇人話過設計都係佢地負責喎。
大家唔好隨d分化撚起舞
朝日廣告的確係差,連四大訴求都冇,non sense
但只係其中一份出問題
大家應該睇整體
整體完全成功

成件事係合作,意見都未必一定一致,你覺得有人做得好,有人做得差,大家應該先包容,而唔係屌左先。路線唔一致可以再夾,只要基本信念一致就得。
點解既點解既盲人都識上連登
[red][size=6]班眾志打手答唔到就話人分化消毒
所以我地係要求林朗彥本人出黎解釋
你del FB comment同共產黨有咩分別?

成班眾志打手盲哂唔敢回佢眾志大佬仆街野
點解既點解既盲人都識上連登
班眾志打手答唔到就話人分化消毒
林朗彥 Ivan Lam 你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文

唉....都唔知自己錯咩 PR 負分
1. 設計出錯 得4個鐘唔應該畫圖 專心排版 搞文案
2. 唔應該開Post 為自己落credit 特別仲有其他人出力 + 已經有批評
3. 謙虛少少 就算覺得自己作品天下第一(突出的一份) 唔好講出口
4. 要虛心接受批評 而唔係為咗"捍衛自己作品" Del comment
5. 要知道呢個係Group project 人哋有份出錢 讚自己都要多謝人
6. 太個人主義 又唔係私人作品 唔係自己覺得好就得
樓主可否交代到底有幾多眾志成員入左你地組?
你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文
https://lihkg.com/thread/1264549/page/1
你好,日本版的聯絡及設計工作進行時,尚未有「Save Hong Kong at G20」的一致文案,亦未有建構網站、qr code和「Freedom Hong Kong」計劃。詳情請閱下文
https://lihkg.com/thread/1264549/page/1
無錯!
咁其他大師整既又洗唔洗投票
個人身分加入,但之後又變左眾志設計
想忍住唔係連登屌巴絲打都唔得嘅
係咪又要跑得快過隻馬先講馬啊
咁係咪要做過高官先可以屌林鄭月娥啊
依家我話佢啲graphic同slogan無辦法令一個閱讀報紙嘅人get到個訊息我係咪屈佢啊
同埋我講咗話多謝眾籌組四個鐘急速出嘢我覺得佢地完全冇錯
但做得差都算唔鍾意林生打飛機
有邊隻字唔撚明啊
屌你老味把幾火衝出黎護主
先唔講e個話左係中箭設計既post有3546個得11個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞