[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
你地做到真心道歉樣同表情反應先好
假道歉 普遍市民會覺得又黎搞事 同玩野 到時輸多兩錢重
三思而後行
加油
可唔可以加番啲轉駄,立場軟弱之類既誁擊建制派既圖?
呢個idea唔錯
大家,唔該,休息完再起行,我地冇時間再灰心
https://lih.kg/dasiES
同埋會唔會有D年長少少的市民當天係到係願意接受傳媒採訪?
都係辦法,睇到林鄭同年輕人嘅分別,

一個不道歉、企硬;

年輕人就有知錯、道歉的心。D人都會感動嘅!

俾呢條金毛仔影撚衰哂d義士
條油係咪黑警入黎扮野搞事
如有需要 可以tailor made一下份單張 改少少strong words做柔D既tone
支持任何新提議
多謝各位努力不懈不氣餒!
首先多謝你地為香港所做嘅一切

少少建議,因行動受到影響嘅人士有D會反感,因為影響到佢地,佢地直線思維就嬲你地,因為你阻住佢。

本人係工作上都有受到影響嘅,過去兩星期因為大家既行動而無返幾日工,但咁唔係叫放假,因為返反工時咪又係要 OT 做反口嘢。但本人同我一D同事都係絕對支持同無嬲過你地,因為我明白係政府一直唔回應,係政府迫大家咁做。

所以,建議可帶出,你地既行動全因一個不肯面對市民既政府,你地愛香港,唔係想亂港。

樓主講咗我想講嘅嘢
除咗道歉,仲要90度鞠躬
以展示有擔當,用於承擔,同時又可以展現出同呢個極權政府的不同
推!!
所以我建議出動學生妹
對家有女警陣?
我地有學生妹陣 呀叔行過都唔好意思鬧啦
天時暑熱,不如派埋冰條下下火,幾毫字條姐。
幾好woo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞