[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
傳單順便寫埋咩成立套立調查會等既訴求
其實係有point嘅,串返班西口西面話自己真誠道歉嘅高官
其實係 大家都忍唔住道火
真係唔應該去稅務同入境
你燒埋普通市民 就中政府計
如果就今日既事認衰仔 退一步
聽日就算比人屌 應該有人幫口
因為睇cctvb既新聞今日都有中年人支持,如果認錯,個班之前一直支持但受影響開始有怨言既人都會心軟

老一輩好興 錯要認打要企定
游清源講暗戀公務員大行動,一人一花以愛感動大大家
古有差佬3萬人屌你老母
今有示威者3萬人集體道歉

整埋上下比較圖,傻既都知邊個是暴徒

爭取除去定性暴動都可以大聲d
呢招好似幾work喎
要唔要開個tg gp 討論
失乜撚野民心呀?有乜撚野民心可言呀?
你以為可以攏絡到全香港人既支持呀? 無可能!

香港地就係有一班人以為乜都可以唔撚理就繼續生活落去,無論你點撚樣講班撚屌都唔會聽,佢以為香港地既制度同自由係天跌落黎,見到制度開始崩潰都同自己講無能為力,唔柒關自己事。

咁你對住呢班撚屌話阻住佢生活,你就要介意? 依家擺到明就係要阻住你,你唔撚滿意就出黎對抗,一係你就同政府施壓,叫佢快d搞掂。

道乜撚野歉? 點解要委屈自己人? 醒下喇!
你地係要團結自己人,有組織既達到目標,而唔係please一班撚樣要搞散自己!

泛民我屌你老臭閪
錯手負評
唔覺得會加分 係會令一般市民更加confuse你做緊乜 佢地訓醒就唔記得 今日被打擾既人好有可能會反感 但我地時間人力有限 一路檢討一路都要move on 建議唔好浪費時間係個班人到 都係做d有直接關係既野先 例如圍返主要政權 唔好俾位佢抖氣
巴打心水清
差佬一定唔道,最驚到時有鬼或者on9 走去道左,呢個到時行行動要留意
你以為2014失敗係因為d人要面唔諦低聲下氣叫市民加入? 你咪撚on9喇

相反!係因為個陣我太注重所謂香港市民既感受,辛苦左自己辛苦左戰友,大家心灰意冷,搞到天琦入左獄都不聞不問!

天琦同一眾入獄義士,對唔住!
不是大家阻人,大家是叫市民醒。政府呃大家。收住錢嘆住冷氣呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞