[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike

果隻波台狗真是勁煩 已blocked
啱,從來冇諗過我地為香港抗爭係錯,而且大家都好尊重義士。宜家係要為過程造成嘅不便道歉
唔好再圍稅局 盡量唔好搞普通人 支持既人會支持 唔支持既人做咩都唔支持 中間派受阻會炆 但訓醒就冇野 因為佢地根本唔太care你做乜 只要唔好再搞到佢就ok 而家仲未去到討厭 唔好再俾有心人有黑材料就得了

但可以係之後發夢時圍主要針對既政權 事前同當下做多d文宣 例如圍城時舉牌 傳單「唔好意思 影響左你、為左香港 阻你一陣⋯」之類 其他人一望就get到 就唔會炆左先 會易d諒解
PUSH
如果可以用小組形式落唔同區做都ok
利申可以幫手
我見到堆區議會傳單就火撚滾
我屌你老母泛民為左私利可以咁樣過班後生仔一棟
正一仚家剷

如果今次反送中你成功令所有被捕人士釋放,你鐘意點做都無任歡迎,但係我屌你老母,幾十人仲坐緊監你乜都唔打算做剩係諗自己利益

我屌你老母臭閪!
係㗎,但好受。
高汁有計仔
道歉唔係覺得621同624做錯而道歉 係為阻礙別人而道歉
一個做好人一個做醜人 淡化不合作運動帶來的負面印象 不過我唔建議派選舉傳單 就咁四大訴求/ 陳太方案就夠
幫政黨做勢 同個活動完全唔關事
你地乜撚野立場? 道歉同過今日示威者一棟有乜分別?
咁你想點,一係你就俾更好嘅建議,而唔係係咁屌人老母
都唔係
將現有既戰果 兌換成選票 係最實在 最具威力既事
試諗下 依家政府好明顯不退 堅守不出 死守5條件都不退讓
其實你咬佢唔食,再攻無用,
望就望內外夾擊,內有民間不停既運動,外有國際G20

既然不能迫佢答應5大事,就先將戰果"Save as"其他2件事︰區會,立會
政府呢2方面已經critical,你再同D中間派市民唱多幾次,佢就certified

Save as完選票,政府壓力會再加大,更加有利你繼續追求5大事
做咩錯事? 邊撚到有做錯到?
唔好再攪住
聚焦星期三先
又割地啦
心理學上 的確係咁
靠學生妹救港了
但會唔會覺得我地用道謙黎要脅佢?????
加上如果有學生妹/女在場佢地更加鬧唔落
或者想鬧都無得鬧
加上如果佢地鬧 仲可以拍下片比其他人睇道歉都比人屌
D人就自然同情你地/有輿論

先認衰仔其實係無咁易俾人入,又易入口
但要好好EQ
如果淆底嘅,可以早少少,企係派報紙阿姐附近,當壯膽。

返工,lunch, 收工,最理想時間。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞