[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
可能要睇人數,同埋係咪有男有女
我驚又有位入,話我地淨係識推囡囡出黎示弱
有得避免盡避 唔好蝕俾佢!
知道我想表達咩 唔好將茅頭指自己 指番正確方向 如果為阻嘴炮無謂 我太忙 如果了解我意思自己深思

sorry 解讀唔清色 亦表達唔到你哋被迫嘅委屈
唔好爭拗 "道歉" 定 "抱歉"
如果有人覺得"抱歉"穩陣D 咁咪"抱歉"
就"抱歉"啦

應該move on諗其他問題
provoke市民有咩行動
e.g. hate建制 or not?要唔要保留區議員name list (會否失焦變左講區選)?

乜都唔provoke又得唔得 only同情學生算?足唔足夠?
又可以大家discuss下
我會繼續幫你哋洗FB 唔好行差踏錯 冇 TAKE TWO

69發展至今,「TVB新聞部」仍不停「誤導」觀眾。政府「態度傲慢」,故意拖延,更聯同「TVB新聞部」合演假新聞,加上某團體挑撥及製造假消息,你們「中計」了,他們「委屈」了。

30號那天,某些團體將會找來「在港及內地唸書」的「大陸人充人頭」,來表示很多「年青人是支持修例」,每位$5000,之前我有貼出來。為何從$900急跳$5000?因為G20 快到了,他們急了,各種打擊年青人及假裝是和理非的人「兇湧而出」,想將團結的年青人瓦解。

希望大家能堅信支持他們,孩子是應該由成年人保護,而非由孩子的身體來保護成年人,他們已開血路。一些香港人不敢站出來,沒關係,但請幫我表達意思,別再「被利用」傷害孩子的心和身,請保護他們,不離不棄 祝福香港人。

612事件後,更發現「黃毓民」也是被TVB新聞部害的,有留意我的留言,應該都看到「真相」,沒看到可以點頭像看清楚。「TVB新聞部」一直「支援政府」「誤導大眾」,手機「直播」多了,更能對比「真相」,大家必須要阻止「新聞界的敗類」「危害」香港。

當年「雨傘及旺角騷亂事件」,「TVB新聞部」及「港府」形容為暴徒,希望社會大眾及各國人士,還他們清白,他們跟69、612、616,621事件的香港人一樣,被不諒解及無力抗拒權貴,唯有用自己能力及資源,以卵擊石的對抗,只是想保護好自己的家園,忍受著因「被挑撥誤導」的「父母家人朋友」「指責」「不諒解」「脫離關係」「被迫離家出走」等等。所以請幫忙還他們一個公道,與子女共同進退保護家園,請廣傳身邊人「不離不棄」。他們不是廢青,請保護好他們。「不離不棄」,亦歡迎各國人士幫忙,感謝。
唔好講選舉同626既野
先講sorry放低態度
之後再講其他你想講既野
人地都聽得入耳d
[文宣][有圖] 香港人真係好撚健忘架
https://lih.kg/1255884

請自由取用作626宣傳
冇錯 呢個唔係遊戲 要知道被捕嘅人重等緊我哋救 如果比柒娥翻盤 所有人都要逃亡
屌 班仆街真係喜歡無限𨒂伸落去
係⋯或者唔洗講到對唔住,講聲唔好意思阻到大家。因為我地完全得唔到政府回應,一百萬人唔理二百萬人唔理 無論做咩⋯政府都龜縮。
我地已經諗唔到有咩方法先咁做,唔好意思
同埋講sorry要講返點解sorry,因咩事令你「犯錯」
我岩岩貼嗰條link嗰張傳單就做到呢d野
支持 希望明天見到大家 只要冇任何政黨 投票字眼 我願意一見到你們立即加入
為左626!落地做宣傳!

想落地宣傳626既人
想道歉想舉牌想傳單想落區既人
任何idea諗完傾完想落地做埋佢既人
想將連登思想帶入其他群體/媒體既人
請入落區谷!

[由連登核心推出社區] 落地落區谷集合
https://lih.kg/1255491
十卜
想道歉想舉牌想派傳單想落區既人
任何idea諗完傾完想落地做埋佢既人
想將連登思想帶入其他群體/媒體既人
請入落區谷!

[由連登核心推出社區] 落地落區谷集合
https://lih.kg/1255491
同政府鬥慘情牌係冇得輸

因為我地係香港生活真係好撚慘
唔知點解你咁堅持 因為你開post ?
點都好 今次委屈你 因為真係唔係玩
可以唔可以?
大清算
其實有無諗過, 我地只係做番自己
因為真係慘撚到仆街所以我相信各位巴絲, 真心可以整個慘樣出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞