[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
無大台最好
要比人感覺係自發
有冇人識?
認為致歉即可 你提高官係應該
但唔洗提及建制議員
依啲係下一步既野
記住, 個活動既主旨愈單一愈明確, 人地接收到既資訊就愈清晰
依加個主旨係: 抱歉, 官迫民反
就係咁多
依家係面對緊世界第二大經濟體,歷史上比納綷更加邪惡既政權,佢地一定會秋後算帳。大家每一刻只要團結一致,對被捕既義士不離不棄。

任何集會,遊行,不合作運動,堅持不懈咁去做。唔需要再介懷班不問世事既市民點諗,每一次行動都大聲講你地既訴求,一日政府唔答應,就一日都唔收手

老實講我知你地驚俾人話收錢做野,但問題係運動持續落去一定要資金。我唔打得,上有高堂,但係無論如何有時間就會出黎,俾資金你地。

我依家大部份交晒俾星火做法律支援,有咩新諗法需要錢隨時出聲。
只能抱歉 不能道歉 別亂用中文
道歉其實係增加我地既民意
之後就算勇武再做不合作運動市民會易好多理解
夠簡潔我地會唔會順勢講埋626?定純道歉
我唔知你係真心定打手,我2014見識過泛民既狠毒,差唔多入獄邊緣,我好清楚班賤種諗乜
又係喎
諗法好好
同意 要強調官迫民反

唔係廢青主動搞事 要將最近所有既示威抗議活動
矛頭指向政府!

超重要
鬧錯你好對唔住巴打好好人
其實有心就唔怕
建議focus番帶來不便而道歉同因為政府唔理我地既訴求

個人取向:黑警濫權個part可以佔多dd位 擺佢地d猙獰樣對比義士見晒紅既相

字要夠大 唔好太密
Push
可以考慮去埋受影響商店道歉(+幫襯同宣傳)
Push
可以夾錢
唔係話做錯,但阻到人,又有肢體衝突, 道歉係幾好嘅方法。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞