[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
打義士一把叫做共同進退?
真係服撚左你地
大大力推
未必100%得! 但十分可行!!

香港仲有得救!!!
我地一齊認錯叫打佢一把?
你d logic唔錯
其實係以其人之道還治其人之身

林鄭當初都係為咗修例致帶來的不便道歉,佢而家都仲堅持緊條法例係冇問題。

咁你咪抄佢囉,依家為不便致歉,唔係為不合作運動致歉。

各有各做
唔認為要提投票住
你將個致歉同投票綁埋一齊令個致歉唔真誠

投票野大把時間啦, 唔急在一時
坦白講, 連候選人名單都未有, 有咩好講?
[文宣][圖]為何要義士(漫畫)
https://lih.kg/1255722

請自由取用作626宣傳用途!

道歉唔係唔得
但難保有幾個人受唔住人鬧會反駁
比人影到一定加鹽加醋,成個行動就會衰喺幾個人手上
巴打冷靜,咁你講下我地下一步可以點,大家可以一齊討論
亦係代表和理非同勇武缺一不可
環環相扣
道歉對成件事有好大正面幫助
唔好意思,借個位黎擺下,希望更多人見到
https://lihkg.com/thread/1251015/page/1

推!
如果係道歉+文宣我會去 幫政黨拉票就不了
有無讀心理學既巴絲可以講下仲有咩做可以令成件更加好
起完底我覺得唔係鬼,佢最大 concern 係單張係關於區議會選舉,呢點我係同意,我亦見成個討論中段都提過單張可以派其他或唔派
係呀,打不還手,罵不還口

所以要有後援團,係有人罵嘅時後幫口
成日覺得依啲野好撚得意
平時出去集會, 郁啲就有人出聲屌你係鬼
但好似今日個金毛仔咁, 又無人會出聲屌
睇唔透
唔好同任何選舉扯上關係
Push
唔係,反而要黑色衫
宣揚黑衣青年既行為有其正當原因

你個個著白衫 就變左第2D人了
要用"官迫民反"先可以blame返落林鄭到,純道歉蝕左章,要加返林鄭仲未撒回呀
連登街站團!
公海link: https://t.me/joinchat/JwAW2lf2pLT4UlGBJCIkew
長期戰就係要落地開花,令議題喺各地保持熱度,大家幫到既盡幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞