[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
其實我覺得幾好
有d深藍廢老好難改變move on
辛苦義士
我覺得今日派完單張,之後可以落區,呢幾日唔好佔,以免招人口實話我地一路道歉但繼續做,同官冇分別,集中火力在g20集會
算尻數啦,道咩歉,仲有你地對住職員道歉係冇用
除非你地係想為接唔成道歉啦,我地果度大把人想收工啦落黎幫你地啦
如果你地係想同市民道歉,就更加嘥氣,因為唔妥你地既由始至終都唔妥,唔會搞到今時今日先唔撐
跟住仲要得一個兩個係度道歉,越搞越樣衰
仲未知衰咩野咩
琴日做錯哂啦,明明就咁塞住都夠,走落樓梯都唔知做乜
跟住又未收工就散哂,跟住仲要走上樓,仲要有人搞事都冇人阻
唔好話咩唔夠人啦,其實果度夠哂人迫收工
只係成班人比人點到暈哂,一啲就話要散水,一啲就話要轉場,一啲就話要分散所有出口,一啲就話要集中火力26號,一啲就話放左工散得。
想落黎幫尻你地都心都淡埋
但真係要留意
做完咁樣係咪以後冇得游擊政府機構?
今次只係人數不夠
同時機不對
改轉各區派單張已經好夠
多謝你地
加油
今日大家辛苦喇
你哋口就兄爬山 但係兄弟去爬 要比阿伯大媽兇 一睇就知中學生都有份去 個個被兇仍堅持自己要做嘅《真係goodjob》

好啦 上完戰場返嚟 又被話失敗 又話失民意 又話為民意去道歉 整整一晚你哋有冇唸過戰友感受阿 你哋同犯民有分別嗎

不篤灰 但間接篤灰 佢哋係出面 面對壓力 係有人開post去安慰 下次唔好啦 咩說話呢 咪又係話佢哋錯 佢哋有個女仔要求增援 你哋又去咗邊呢 唔出去幫拖算了 返嚟重要被間接話做錯 錯係邊?

你哋最應該道歉嘅係個日勇敢面對嘅戰友 而唔係個啲路人 連自己戰友都離棄 講咩團結阿 可能你哋習慣性唔覺自己做咗咩 呢啲叫《針唔吉到肉唔知痛》

所以我講要對特定人道歉 係戰友
冇做錯點解要道歉 反省一下啦
再嚟多幾次 達唔到你哋想要嘅效果
又話人失敗囉 又話和理非唔支持
咁樣會令成隊人分裂
因為唔知點補救
因為唔知點做先叫正確
因為為抗爭去做點解會變成錯
冇錯點解道歉
點解要用我哋去制旗
好多好多內心因素
所以話你哋唔清醒
點解昨晚唔講 如果昨晚講就會變分化

所以道歉只能係特定人
就唔知你班只會則面指責嘅人
有冇勇氣去道歉

重有覆我個條柒頭 《我打你老母隻手》
柒少陣當幫忙
同意大家坐同一條船 與其指責對方 不如一齊move on搵進步嘅方法 香港人呢排已經好攰好攰 多句鼓勵好緊要
今晚比真答案你

你哋口就兄弟爬山 但係兄弟去爬 要比阿伯大媽兇 一睇就知中學生都有份去 個個被兇仍堅持自己要做嘅《真係goodjob》

好啦 上完戰場返嚟 又被話失敗 又話失民意 又話為民意去道歉 整整一晚你哋有冇唸過戰友感受阿 你哋同犯民有分別嗎

不篤灰 但間接篤灰 佢哋係出面 面對壓力 係有人開post去安慰 下次唔好啦 咩說話呢 咪又係話佢哋錯 佢哋有個女仔要求增援 你哋又去咗邊呢 唔出去幫拖算了 返嚟重要被間接話做錯 錯係邊?

你哋最應該道歉嘅係個日勇敢面對嘅戰友 而唔係個啲路人 連自己戰友都離棄 講咩團結阿 可能你哋習慣性唔覺自己做咗咩 呢啲叫《針唔吉到肉唔知痛》

所以我講要對特定人道歉 係戰友
冇做錯點解要道歉 反省一下啦
再嚟多幾次 達唔到你哋想要嘅效果
又話人失敗囉 又話和理非唔支持
咁樣會令成隊人分裂
因為唔知點補救
因為唔知點做先叫正確
因為為抗爭去做點解會變成錯
冇錯點解道歉
點解要用我哋去制旗
好多好多內心因素
所以話你哋唔清醒
點解昨晚唔講 如果昨晚講就會變分化

所以道歉只能係特定人
就唔知你班只會則面指責嘅人
有冇勇氣去道歉
D圖會唔會再Update?
定係我會係第2到搵到??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞