[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
push
呢點我都有講,我屌鳩我老豆犬儒、失敗主義,所以香港過去三十年先冇民主,而家啲人只不過係咩方法都試下

但佢都係覺得接放工唔係有效既不合作運動,仲會帶來反效果
煩膠必勝。
係,你啱
錯啦 當日我已開post 叫你哋小心鏡頭
tvb 同建制點解由扔磚釘到宜家都只捉住呢點
係因為早就完美等捕捉 雖然你哋要兄弟爬山
但係敵方唔會比機會你哋爬 拍得太完美

上次你哋道歉係即場對真市民

今日就有2個鄉音男女出嚟比tvb 入鏡
我想講咁多 真係只能說 呢個緊張關頭
係關係到成個香港

所以唔好講道歉啦
幾次提醒都唔理重自招麻煩
明知死路重要行 點行呢 糾結咩呢
依場形象戰拜託各行各業既大哥都出黎幫下手,係時間掩護番前線啦
咁係奶媽唔合作阿 話比佢聽係被迫 唔係私心被利用 嘈交冇用
道歉團
今次係有人做錯野, 唔道歉唔得
睇直播有幾個男推9阿伯落地, 果個阿伯只係想入去交稅
後尾先有個人阻止,
另外同幾個鬼佬又係差d打交咁濟

今日現場唔係gphone舉手做交差手勢咁簡單, 完全係肢體碰撞,
變左衝撞市民, 所以今日先咁多人屌鬼

唔好話我分化, 但今日真係好難睇, 輸得極慘,
如果唔做番d野, 唔洗旨意會再有100萬人上街
好喎,呢個做法真係做得好
所以都係個句阿 道歉只指定被傷害嘅人
唔係阿豬阿狗都道歉
人手置頂tg link:
https://t.me/joinchat/EFGlNROhujzAcvlVn6i4ig
入聽日傳單行動group
再幫手宣傳
傳單已經印好哂
1130煲底集合
加油
日本公司有人做錯野, 就算明知自己無錯都好, 就算係對單一顧客做錯野都好, 一旦事件被公開流傳, 都要公開道歉, 只為保持公司形象,
人地國家依套方式沿用左多年都好有效,
套用落示威者這個party身上我相信是可行,
你不必過份擔心
道歉以退為進都諗到
連登仔勁
爸爸媽媽 我哋有啲嘢想講

http://lih.kg/dauArS

聽日傳單行動group tg link:
https://t.me/joinchat/EFGlNROhujzAcvlVn6i4ig
幫手宣傳
傳單已經印好哂
1130煲底集合
加油
Quote埋tg link+行動時間得唔得
想俾多啲人知道實際行動時間地點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞