[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
短期內政府一定死龜唔出聲 我地老鼠拉龜 冇位入佢,好難有作為。

佢敢再推一定三百萬示威另外再升級。

我地要認清自己手牌 係背後有二百萬市民支持。

呢幾日的確係煩擾到市民,有部分係當日200萬之一,要讓佢地明白我地向政府施壓但好抱歉煩擾到你地生活。說話一定要客氣溫和 。

以退為進。展示我地的風範可以認低威 能屈能伸,拉返少少民心。

借機可以休息一下,整理思緒,幫自己情緒降降溫。成日買雞蛋 個腦會休息不足,好易比情緒影響行動。
咁咪好,睇左你地好多日,一路都唔敢出聲,怕一出就比你地話左膠,和理非,黃絲(不過都係,我地d老野就係多數和理非),亦都係想出依個post先註冊,之前只係睇

我係老鬼,60后,支持你地做野,612,你地勇武衝,就算依家比人睇番係先掉磚,都唔係好多人話唔岩(係剛剛兩日前有條死八婆,剪晒單邊,重話佢都係香港人,當日一直睇,話你地係暴徒,我頂(sorry,我真係和理非非⋯⋯)我都跟你地一樣比左佢負皮。依家係差人用過份武力,我當日睇到火都嚟!所以6/9當日再見客,出唔到,616就拉晒成家出來支持你地。(我自己就89,一直遊行到依家⋯⋯)

但今日依個post,一開始有人小晒鬼,一直想出聲,但又怕一出聲就話鬼,費事好似搞分化,因覺你地今次做得好好,識攻識守。(不愧係電玩/war game 一代),但今早,依個post一開,有部份巴打(你地叫法,我地以前叫ching),就小晒鬼。其實,今次就係要有攻有守,越係跟以前玩法不一樣,政府就更難搞。所以今朝一出依個post,我極之讚成。就唯一(利申,我係投泛民),有一個點就係一寫話唔投民賤聯,好多巴打就一定覺泛民係樹要票。反已好反對!

所以,現在張文宣比一開始好好多。

你地重可以咁諗,其實真係可以入去體制里面,同佢搞。(唔記得套戲叫咩名,大約內容是女主角原單數跳芭蕾舞,跟住做左雙面agent,最后,本來可離開蘇聯,但決定係體制內同佢對抗),所以之前有post 寫起個「民建連」我都想支持。
要明白,係現議會,一定要先做底保皇,特別民賤聯,工聯會等,先有得「控制」政府。我唔會叫你地投泛民,但都唔好投白票做焦土,上之九西就係咁(我住九西)因為我同事唔中意李卓仁,投白票,所以又失一席。

你地真係可以裝做深藍,介班癈老票(我公司土瓜灣,日日都睇到蛇齋餅糉,班死癈老排晒隊。前日屋村即出來量血壓等等。

勇武,要係適當時候衝
依次,唔係勇武沖,唔會有616,冇69,勇武衝都係唔會有616,重有,因差人的「記你老母,叫你耶穌落嚟見我」,做成今次616出現,係同時各方面全加埋一齊,先出現二百萬+1。尚大人依次係真怕外國勢力,因搞死香港,佢地點用香港借錢,搞科研(幾多野係香港偷轉上去,同大學里面,幾多野大陸係冇,D係香港讀完上番去,都話之前係香港咁咁就搞定,返上去就冇左)
依次睇到你地一直講,不割,不分,勇武,和理非一齊做,今次運動就易成功

但你地要有時清醒一下勇武的朋友,因依家冇大台,各有各做(其實係配合),唔可下下都衝,一直損兵折將,咁到要再真正衝時邊到有兵?

唔好小我,我都係講講心里話

要真係學老毛所講,敵進我退 敵駐我擾 敵疲我打 敵退我追

我之前重寫左去比泛民(因當時未入依樹睇)叫前面勇武就直接拿著中國國旗(唔係燒)係向前衝,因班死差佬,林病,唔係口口聲聲講你地反?就係要反轉頭,叫佢地敢唔敢對國旗開火(但當時寫錯地方,應寫依樹)

希望明日 sorry 行動攞到voice, 等CCTVB冇得再抹黑,集好氣,626再同佢死過(激動左)

今日先係深圳同D深圳人講,我地只想保護我地原來就有嘅野,唔係獨!
希望寫咁長唔會比你地吊得太金
吊細力d......
同意,唔好搞到市民
呢個行動可行
有用過圍堵
一陣去90度道歉啦屌,由其玩𨋢金毛,知唔知好多本身支持既人都屌呢d小學雞行為。我睇過條片真心覺得弱智到不得了,搞一部𨋢既人有乜意義?人地叫你收手又舉手又扮死又扮跌,我呢d支持者真係睇到好撚尷尬。你今日去番90度道歉都起碼可以表示番d誠意。

真係呢頭大家為左果兩段李力持片努力消毒,呢頭自己搞低能野比機會人地拍片放毒。
support
一個月開支87·4萬,唔怪得我果區個民建聯區議員揸架Mercedes-AMG GT啦!
好計 推
Push
同父母道歉又點睇
推,年青人道歉係一個勇氣。同時反襯返政府個龜縮態度。目標一致啲,主要將個矛頭指返政府。希望市民明白只係想個政府出來回應。
重申訴求同626
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞