[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
其實你地單張 都應該要講下
點解大家咁執著"撒回" "暫緩"唔收貨咩?
呢個point係市民唔明既地方

因為建制 plan左風聲無咁緊又重推!
因為咁呀!因為咁呀!

為左大家免除後患 我地後生甘願受點苦

區議會.立法會幫下手,行嗎?

tvb新聞 唔理好定壞都一定唱衰我地
所以依家要搞好返個形象先
無論你接唔接受得到

呢條例真係點都會過,因為係軍事用途,立法會係冇權反,但係呢條例過左重可以改

所以乜方法都要試左先

唔該,理性小小
https://lih.kg/1255568
好橋!!!!!push
不過我對呢個時間派一票不投 XXX 有保留,反而應該派 G20 集會、成立獨立委員會查黑警並強調三至五大訴求同埋立法會審議海濱送中、明日大嶼公帑送中呢 d 迫切既文宣,唔想道歉變拉票
冇需要義士做
既然和理非係坐同一條船唔割蓆
咁由和理非出都係一樣
我地唔似某一哥咁賴前線
有位巴打好有心機寫左篇文分析形勢,請比多D支持
[文極長慎入] 少少分析同睇法
https://lih.kg/1255472
支持!
係時候做漂白工程喇
行動開始左膠化
你理性D諗,我地道歉呢班人係和理非,唔係衝果班義士,義士唔會受氣,反而我地係幫義士集氣,為下次開餐儲credit。比你係義士,你會唔會因為有班人幫你道歉所以你下次唔衝?不會。咁why not比人幫手做個marketing?
個人認為唔駛再理政府大樓d人 距離G20時間冇多 繼續對準政權
雖然今日個行動效果麻麻,但道歉呢招真係會加番好多分。

起碼藍絲+高官唔會先。
Push
唔洗叫義士做啦, 鐵人都死啦
一陣又話626 627
大笨象都頂唔住啦

大家坐同一條船
你唔敢衝唔敢撞, 咪去派傳單, 去唱聖詩, 去做依啲野
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞