[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
Push
無心機睇晒全部回覆,唔知有無人己已經提出咗或者已經俾人否定左咗,我想問下如果連登仔出黎選有無得諗,又唔使為政黨抬轎,獨立人身份,又唔怕俾人話𠝹泛民票(因為呢度d文宣好明顯係𠝹緊建制票),而且其實有好多地區都係建制自然當選,果d區連登仔去搞一搞等建制無咁易配票俾其他地方都係好事丫,有心幫自己社區做返d野有無得諗?
幾時?有興趣
或者索性唔好dress code 自己想著咩就著咩 更加似冇大台的自發行動
香港人從來都係受軟唔受硬
從777道歉就睇得出佢既道歉唔真誠
Target無腦藍絲唔需要諗太多
你睇琴日洒樓片咁多百痴信就知
為不合作運動抱歉,官迫民反,惡法仍可二讀,義士仍未釋放。

(唔好加626 啦,焦點會矇矓左)
大家都係想為件事好.
明白既, 所以由頭到尾無話過你三毛之類
大家諗法唔同唔等於要互相攻擊
係你都千祈唔好掛連登個名
不分化不割蓆
你地唔好自high, 絕對唔係。
點會選擇去團結一班不問世事既人,而唔係團結一班有心有力既同路人? 為左班撚屌要委屈班義士,點解?你道歎佢就會同你有計傾?
1.0唔提選舉-
2. 唔好有dress code
我地道歉目標唔會理626
到時扮哂死狗就得
順帶提醒佢地:

知道你哋好想香港唔好亂唔想成日有人遊行示威,請你哋真係試下今次投民主派,我哋保證唔會再有人出嚟阻住人返工,唔再出現二百萬人遊行,社會和諧,安居樂業,一世平安。
雨革魚革話你知
只係團結同路人圍爐打飛機既結果係點
正評!!
一手軟一手硬係一個方法,就好似 612 獲得 69 同 616 民意授權一樣,而家再圍係有難度,但由唔同切入點保持傳媒曝光同以軟性手法增加民心係可行,同埋 7.1 係極之重要,恐怕如果 7.1 少人既話,7.2 就係大清算開始
支持
唔提選舉會比較好 講完會失焦
Push
Cctvb肯播既野,你覺得同你有利?
同你有利既野,CCTVB會肯播?

你覺得係稅局屌尻班義士既人,係睇cctvb定nowtv既人? 要扮訓既人永遠都唔會醒,有乜必要去背棄有心有力既義士?
道歉唔好派選舉傳單
會比人覺得有目的個感覺唔好睇
反正傳單應放番焦點落訴求上面
唔洗有特別dress code
整潔就可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞