[道歉團] 圍政府大樓失民心?一於以退為進,一齊去道歉 + 派傳單啦!

993 回覆
2075 Like 43 Dislike
讚,推!
最好每人都戴個口罩 但係就放落黎比個樣人睇
話比人聽 口罩底下 其實我地都只係一個普通
嘅香港人

聽日傳單行動group tg link:
https://t.me/joinchat/EFGlNROhujzAcvlVn6i4ig
幫手宣傳
傳單已經印好哂
1130煲底集合
Push
日本人奴性好強 點解用日本做例子
咩叫就算冇錯都要認錯
你哋已經唔清醒 目標散亂
就算道歉
希望你哋道歉只有特定嘅人
唔好亂道歉 冇錯就要比人知你哋冇錯
而唔係亂認錯 而且文宣張紙做得唔錯

抗爭同不合作運動早就講好
唔係香港人嘅人都知
咁就縮 當初叫你哋唔好送死時點解唔聽

咁溫和嘅抗爭都要道歉
而且網上冇人話你哋
話你哋嘅只係3毛

咁不如約柒娥去茶樓抗爭
anyway 你哋都係早啲訓
頭腦唔清醒會睇唔清

唔好再比機會tvb拍戲啦 唔該

文宣將紙已經好好
唔好意思阻少少位
轉載
聽日傳單行動group tg link:
https://t.me/joinchat/EFGlNROhujzAcvlVn6i4ig
幫手宣傳
傳單已經印好哂
1130煲底集合
首先自己唔可以咁唸,做得唔好真係阻到人誠心講句對唔住有幾委屈?如果做唔到誠心道歉的建議唔好去喇,表情同支體語言會睇得出,到時有反效果仲衰⋯
到底咩人會用到稅局服務同入境先?
溝女
唔係接放工無效
而係唔好睇
聽朝煲底見!!!!!!!!!!
文宣組share出去最後既target audience
其實大多數都已經有偏黃立場
阻住佢地 佢地會接受
但係中間派眼中我地只係擾民
而今次行動正正就係消除呢班中間派既怨氣
換更大既支持
唔係咩跪低之類
幫推
ANYWAY 你哋自己決定

另外,當日係中信外圍

抱起個女仔跨欄個位男士

希望你睇到

想同你講聲「多謝」

真係好「感激你」救咗我個女

我唔開POST 係因為沉好快

大家加油啦 晚安
提議現場手足拍下照片或影片作facebook廣傳用途(不需見樣)
push
要做就做盡去
送埋啲市民上樓交稅
等啲人交完稅落樓之後再同佢哋解釋
發夢夢見一群年青人排晒隊向職員,市民道歉加派單張,何其壯觀,好想睇呢幕,讓大家知大家有分吋,錯的勇於承認,帶出好榜樣。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞